Održano međunarodno natjecanje u taekwondou 5. Vinkovci Open

Održano međunarodno natjecanje 5. Vinkovci Open

U subotu 9. ožujka, u Vinkovcima je održano međunarodno natjecanje 5. Vinkovci Open i 2. Vinkovci Limač Open u organizaciji taekwondo kluba Sajnami na kojem je nastupilo 230 natjecatelja iz 23 kluba iz Hvatske i BIH. Taekwondo klub Našice na ovom natjecanju nastupio je sa 14 natjecatelja u borbama i KICK-u.

Na 2. Vinkovci Limač Openu TK Našice u kategoriji borbe za malu olimpijadu i mlađe kadete te Kick osvojio je 10 medalja, od toga 4 zlata, 3 srebra i 3 bronce. U borbama zlatnu medalju osvojili su Karlo Strapač, Tena Ilona Jukić i Lara Falašta, srebrnu medalju Gabrijel Kuric, a broncu Dino Bortek, Ana Šimić i Noa Rakić.

U Kick disciplini zlato i pehar za najbolju natjecateljicu u Ž1 kategoriji osvojila je Dora Knežević, dok su Dino Bortek i Tena Ilona Jukić osvojili srebrnu medalju.

Na temelju rezultata i ukupnim zbrojem bodova TK Našice u ukupnom poretku klubova na drugom Vinkovci Limač Openu zauzeo je visoko 2. mjesto i osvojio pehar.

Na 5. Vinkovci Openu u kategoriji kadeta, juniora i seniora, klub je osvojio 3 medalje – 2 srebra i broncu. U kadetskoj konkurenciji Petra Tomljanović osvojila je srebrnu medalju. a Petra Mohila broncu, dok je Sara Špoljarić osvojila srebrnu medalju u juniorskoj kategoriji. Klub nastavlja s pripremama za nadolazeća natjecanja Zelingrad Open i Čigra Open.

Pročitajte još