Pobjednik malonogometnog turnira FAST FOOD PRELO!

Pobjednik malonogometnog turnira FAST FOOD PRELO!

Finalnom utakmicom Pecka d.o.o. i Fast food Prelo završen je deseti Božićni malonogometni turnir u Našicama. Nakon devetnaest dana, koliko je trajao, i dvanaest utakmica koje su odigrali finalisti prijelazni pokal dobila je mlada ekipa Fast food Prelo.

Prije te prekrasne priredbe u popodnevnim satima odigrane su utakmice u kategoriji mladih i veterana. Nogometna akademija Krpan/Babić prva je u kategoriji 2000. godišta, iz te su ekipe najbolji igrač Dragan Gagulić i najbolji strijelac Mario Šubarić dok je Marin Karavidović (Ferivi) najbolji strijelac s devet pogodaka. U skupini 98. godišta prvo mjesto pripalo je NK Našku, njegovi članovi Sven Suk i Domagoj Kpprivčić proglašeni su najboljim igračem i vratarom a Marko Runje (NK Đurđenovac) najbolji je strijelac s devet pogodaka. U najstarijoj skupini 96. godišta prvo mjesto osvojila je Paklenica Avanturist čiji su igrači Robert Knežević i Robert Marković Mandić (9) ponijeli titulu najboljeg vratara odnosno strijelca. Najboljim igračem u ovoj kategoriji proglašen je Mario Tomac (Projektni biro).

{gallery}Slike_tekstovi/2013/1mjesec/7b/v1{/gallery}

Kod veterana ekipa UDD Caffe Sport je pobjednik a njezin član Ivica Knežević proglašen je najboljim igračem i najboljim strijelcem (11). Najbolji vratar je njegov imenjak i prezimenjak (Ivica Knežević) iz ekipe Gospodari prstenova. Veterani su osim pokala dobili i novčane nagrade, UDD (2.000 – darovali Lions klubu Našice), Miagro Ribnjak (1.000) i Gospodari prstenova (500). Nagrade veteranima uručili su Tin Horvatin, u čast čijeg oca Branka veteranski turnir nosi ime, gradonačelnik Krešimir Žagar i predsjednik Športske zajednice Josip Pavlus.

plug7 1 3a{gallery}Slike_tekstovi/2013/1mjesec/7b/v2{/gallery}                                 

Finale je pratilo preko tisuću gledatelja koji su, osim utakmica u nogometu, mogli vidjeti prezentaciju kluba slobodne borbe “IMPACT” iz Našica te djevojaka plesnog studija Shine iz Osijeka. Na kraju turnira priznanja organizatora i Grada Našica su dodijeljena ekipi Džezera za sudjelovanje na dosadašnjim turnirima, isto je primio i sudac Stjepan Konjetić dok je  Dubravka Vešligaj dobila priznanje za predstavljanje grada na maratonima (osvojila osječki).

plug7 1 4a

{gallery}Slike_tekstovi/2013/1mjesec/7b/v3{/gallery}

Rezultati:

Mladi:

2000′ finale Nogometna akademija Krpan/Babić – Ferivi 2:0,

za treće mjesto

MNK farmeri – NK Našk 3:2(1:1);

98′ finale NK Našk – NK Đurđenovac 3:1,

za treće mjesto Škola nogometa Fešk Feraplast – Blažević interijeri 3:0,

96′ Paklenica Avanturist – Projektni biro 5:2,

za treće mjesto Auto Lijić – THC 0:1;

Veterani:

finale UDD Caffe Sport – Miagro Ribnjak 4:0,

za treće mjesto Policija u zajednici – Gospodari prstenova 0:3;

Seniori finale Pecka d.o.o. – Fast food Prelo 3:4 (2:2), za treće mjesto Auto škola Cilj Đurđenovac – CB Beckers Osijek 1:5. 

Pecka d.o.o. i Fast food Prelo

Finale

Pecka d.o.o. – Fast food Prelo 3:4 (1:1, 2:2)

Našice – ŠŠD Kralja Tomislava. Gledatelja 1000.

Suci Zdravko Vidić, Domagoj Marinić.

Strijelci: 1:0 – Pohižek (6), 1:1 – Ćosić (15), 2:1 – Šulava (41), 2:2 – Ćosić (49) s 10m.

Pecka: Knežević, Kolembus, Gašparić, Orešković, Šulava, Hečimović, Tomaš, Hendrih, Skenderović, Pohižek.

Voditelj Gabrijel Husnjak.

Fast food Prelo: Balen, Gašparić, Ćosić, Galinec, Nekić, Arsenić, Orešković, Devald, Borbaš, Pinter.

Voditelj Zoran Kovačević.

Za 3. mjesto

Auto škola Cilj Đurđenovac – CB Beckers 1:5

Našice – ŠŠD Kralja Tomislava. Gledatelja 800.

Suci Stjepan Konjetić, Nikola Dendis.

Strijelci: 0:1 – Pandurević (3), 0:2 – Ognjenović (6), 0:3 – Žarak (21), 1:3 – Kraljik (25), 1:4 – Šmit (27), 1:5 – Šmit (38).

Auto škola Cilj: Fajfer, Karamarković, Kraljik, Matović, Havidić, Čimbura, Potolovec, Tadić, Dundović, Antolović, Knežević.

Voditelj Mario Bernić.     

CB Beckers: Lukenda, Kojić, Salopek, Žarak, Pandurević, Ognjenović, Džanko, Voldin, Šmit, Buljubašić.

Voditelj Nikolić.

U borbi za treće mjesto ekipa Beckersa iz Osijeka je potvrdila svoju kvalitetu, nakon vrlo dobre igre nadigrala je Auto školu Cilj. I ovog se puta istaknuo Igor Šmit koji je proglašen najboljim strijelcem (16).

Finalna utakmica bio je susret dvije ekipe u kojoj igra (ili su igrala) devetorica „naškovaca“           

(Šulava, Hečimović, Tomaš, Pohižek, Gašparić, Galinec, Ćosić, Nekić, Borbaš). Nakon četrdeset minuta regularnog dijela igran je produžetak dva puta po pet minuta. Iako je Pecka dva puta vodila, Prelo je uspjelo poravnati, izjednačujući pogodak postigao je Ćosić iz kaznenog udarca (akumulirani prekršaj) s deset metara. U „ruletu“ penala preciznije je bilo Prelo i ponijelo titulu pobjednika našičkog turnira. Njegov članovi Hrvoje Galinec i Tomislav Borbaš proglašeni su najboljim igračem, odnosno vratarom. Za ovaj uspjeh Prelo je dobilo prijelazni pokal te novčanu nagradu od 12.000 kuna. Pokale i novčane nagrade primila je Pecka (6.000), treći CB Beckers (3.000) i Auto škola Cilj (1.000). Najbolji igrač Hrvoje Galinec nagrađen je prekrasnom tortom tvrtke Tina kolači iz Našica. Odličja najboljima uručili su gradonačelnik Krešimir Žagar i predsjednik Športske zajednice Josip Pavlus. Gledatelji koji su pratili turnir dobivali su nagrade sponzora, jedan od najsretnijih na finalu preuzeo je vrijedni motor skuter. 

 

Sve utakmice vodili našički suci – Filip Brčić, Nikola Dendis, Domagoj Marinić, Stjepan Konjetić, Zdravko Vidić

 

{gallery}Slike_tekstovi/2013/1mjesec/7b/v4{/gallery}

Pročitajte još