Đurđenovačka Mala škola tenisa postiže izvrsne rezultate

Jučer je održana prezentacija rada Male škole tenisa TK „Đurđenovac” u obliku malog turnira koji je okupio veliki broj polaznika te njihove obitelji, a pod organizacijom i vodstvom predsjednika kluba Roberta Ostruna i trenera najmlađih Vlatka Di Giorgia. Đurđenovački kub ugostio je i Predsjednik Teniskog kluba Donji Miholjac i Teniskog saveza OBŽ Vatroslava Šrajera kao i načelnika Općine Đurđenovac Hrvoja Topalovića koji svesrdno podupiru rad Kluba.

Predsjednik Vatroslav Šrajer predao je treneru Di Giorgiu opremu za mlade tenisače te se okupljenima obratio s nekoliko riječi. „Ovim putem se zahvaljujem predsjedniku Ostrunu i treneru Di Giorgiu koji redovito dolazi iz Požege kako bi radio s mladim tenisačima. Naravno, zahvale idu i načelniku Topaloviću na podršci koju daje tenisu i sportu na području Općine. Moram napomenuti kako provodimo besplatne škole tenisa za najmlađe na području Osječko – baranjske županije, radimo na infrastrukturi i drago mi je vidjeti da Đurđenovac sve to uspješno prati. Svima je poznato da budućnost svakog kluba ovisi o njegovom podmlatku, a vidim da đurđenovački klub s tim nema problema.” – rekao je predsjednik Šrajer i zaključio kako će Teniski savez OBŽ i dalje podupirati đurđenovački klub.

Načelnik Topalović polaznicima Male škole tenisa uručio je prigodne medalje svim polaznicima za uloženi trud i vidljiv napredak pod trenerskom paskom Vlatka Di Giorgia. Također, načelnik Topalović je pozdravio sve okupljene te je naveo kako Đurđenovac ima izuzetno dugu tenisku tradiciju, a uvjeren je kako s ovolikim brojem polaznika Male škole tenisa i njihovim obiteljima on ima svijetlu budućnost.

Pročitajte još