Mala škola kuglanja u Đurđenovcu krenula s radom

Jučer je s radom započela mala škola kuglanja kuglačkog kluba Đurđenovac. Početak je bio u 15 sati kada se okupilo dvadesetak djece svih uzrasta. Kako navode iz kluba ugodno su iznenađeni odazivom djece koja dolaze iz Đurđenovca, Našica kao i okolnih mjesta.

Danijel Rončević, predsjednik KK „Đurđenovac” na samom je početku pozdravio djecu i roditelje te ih je upoznao s radom kluba, samim kuglanjem kao i onim što ih očekuje na budućim treninzima. Također je trenere koji će s njima provoditi vrijeme, uz Danijela Rončevića, tu će biti i Davor Rončević, Tomislav Čačić i Filip Domnjak koji je djeci demonstrirao i pravilnu tehniku bacanja kugle.

Bio je to za sve zanimljiv i uspješan prvi dan

Djeca su zatim odradila svoje prvo zagrijavanje, a nakon toga su isprobali kako je to baciti kuglu niz stazu đurđenovačke kuglane. Najprije su to učinili u grupama, a zatim, nakon kratkog odmora i samostalno, svatko u svojoj stazi uz pomoć i mentorstvo trenera.

Bio je to za sve zanimljiv i uspješan prvi dan, navode iz kluba. Iako su skoro sva djeca prvi put bacila kuglu na stazama kuglane već je bilo i osmica i devetki što je popraćeno pljeskom i trenera i roditelja.

I dalje možete upisati svoju djevojčicu ili dječaka

Prvi je trening bio zajednički, termine budućih treninga saznat će se na vrijeme jer će djeca biti podijeljena u grupe kako bi svaki trener mogao posvetiti jednako vremena svakom djetetu.

Dakako, upisi u školu kuglanja ovime nisu završeni. I dalje možete upisati svoju djevojčicu ili dječaka, samo se javite trenerima čiji su brojevi mobitela navedeni u kontaktu za upis (091/596-3874, Danijel Rončević; 095/393-0040, Davor Rončević), a isto možete učiniti i porukom na njihovoj Facebook stranici.

Izvor: KK „Đurđenovac”

Pročitajte još