Feričanci, Našice i Jelisavac – Lopov ukrao zlatni nakit – Pronađen drski lopov koji je ukrao mobitel djetetu

Feričanci, Našice i Jelisavac - Lopov ukrao zlatni nakit – Pronađen drski lopov koji je ukrao mobitel djetetu

Feričanci, Našice i Jelisavac - Lopov ukrao zlatni nakit – Pronađen drski lopov koji je ukrao mobitel djetetu

Nepoznati je počinitelj, jučer 14. ožujka u popodnevnim satima provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 63-godišnjaka u Ferićancima u Ferićevoj ulici te ukrao zlatni nakit. Vlasniku je pričinjena materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna te tragamo za nepoznatim počiniteljem.

Djetetu lopov drsko istrgao mobitel iz ruke

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 22-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa na osobito opasan ili osobito drzak način. Naime, mladić je 13. ožujka oko 17,15 sati u Osijeku na Sjenjaku vozeći bicikl istrgnuo iz ruke mobitel djetetu te se udaljio u nepoznatom smjeru pričinivši materijalnu štetu od više stotina kuna.

Ukrao mobitel u Jelisavcu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Naime, počinitelj je 10. ožujka oko 12,30 sati iz otključane kuće u Jelisavcu u Ulici Ivana Brnjika Slovaka ukrao mobitel. 42-godišnjem vlasniku pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Također, je počinitelj 9. ožujka u popodnevnim satima iz otključane kuće u Našicama u Ulici Braće Radića ukrao novac i zlatni nakit te je 34-godišnjem vlasniku pričinio materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Protiv 19-godišnjaka podnosimo posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Pročitajte još