Lijepe vijesti – Grad Našice omogućio besplatan internet za sugrađane

Grad Našice putem europskih sredstava izrealizirao je projekt WiFi4EU besplatnog interneta na području Našica u vrijednosti 15 000 eura. Svi Našičani i posjetitelji grada tako će se od sada moći služiti javnim besplatnim internetom u samom centru grada pokraj crkve, na središnjem Trgu dr. Franje Tuđmana, na Trgu Isidora Kršnjavoga, na Našičkoj tržnici te ispred dvorca Pejačević.

Gradonačelnik Josip Miletić je rekao kako se ovim projektom želi ponajprije našičkoj mladoj populaciji omogućiti da koristi besplatan internet u središtu grada.

-Ovaj hvalevrijedan projekt vrlo je važan kako bi se mladi mogli besplatno koristiti internetom, ali i svi ostali sugrađani te turisti koji se nađu u posjetu Našicama. Uz sve ovo, gradskim sredstvima smo napravili besplatan internet i u svim ostalim središtima gradskih naselja, u Markovcu Našičkom, Velimirovcu, Jelisavcu, Lađanskoj, Granicama, Breziku Našičkom, Ceremošnjaku, Makloševcu, Martinu, Gradcu Našičkom, Londžici, Vukojevcima, Zoljanu i Lili.

Ovaj besplatni internet koristit će mještanima za vrijeme mjesnih manifestacija, a isto tako i onima koji se nađu u tim mjestima – izjavio je gradonačelnik Josip Miletić te se zahvalio svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta.

Pročitajte još