Lijep završetak kuglačkog vikenda na đurđenovačkim stazama

U natjecanju kuglačkih parova Osječko – baranjske županije koje je održano jučer u đurđenovačkoj kuglani od prijavljenih 17, na kraju je nastupilo 14 parova, najviše iz KK Osijek (4).

Najprije su bila prijavljena 2 domaća para, a na kraju je kao posljednji u jučerašnjem programu nastupio jedan, ali vrijedan, kuglački par Tomislav Čačić i Filip Domnjak koji su „pomeli” konkurenciju i s ukupno 1241 srušenim čunjem „donijeli” još jedan trofej Kuglačkom klubu Đurđenovac. Pojedinačno, Filip Domnjak rušio je 590, dok je Tomislav Čačić bio još i bolji no u subotnjoj utakmici s Plitvicama sa 651 srušenim čunjem, navode iz Kluba. Ovim putem čestitamo igračima na osvojenoj tituli!

Drugo i treće mjesto osvojili su parovi KK Osijek Matija Tutnjević i Ivan Bartulović, te Dario Radoš i Mario Liović. Uz ova tri para na regionalnu završnicu plasirali su se Dejan SteinerZoran Prodanović (Zara Auto – Matrix 1), Slavko IvićDario Andrejev (Željezničar Belišće 3), Nedeljko JeličićMilan Lončar (Željezničar Belišće 1) i Dražen Nekić – Marijan Šakota (Osijek 1). Sve rezultate jučerašnjeg natjecanja možete pronaći na poveznici https://bityl.co/Gti5. Regionalno prvenstvo parova igra se u Slavonskom Brodu 11. i 12. veljače. I na kraju treba izdvojiti pobjedu đurđenovačkih kuglača na prvenstvenoj utakmici 12. kola 1. HKL koja se odigrala u subota, a domaćini su pobijedili rezultatom 7:1 (3624:3352).

Izvor: KK Đurđenovac; Foto: Kuglački savez grada Osijeka

Pročitajte još