Kupalište Aquapolis ponovo s nama – Galerija od danas

bizo1
bizo1

Danas su Bizovačke toplice i njegovo kupalište Aquapolis ponovo otvorile vrata za svoje korisnike.

Kako je danas prvi dan rada, a vrijeme i više nego idealno, zbog toga niti ne čudi činjenica kako se već u 10 sati pred blagajnom stvorila poveća gužva. Ljudi su očito odlučili svoje ljetne praznike provesti jednim dijelom i u Slavoniji u Bizovcu, kada već nisu “skoknuli” do mora.

Kakva dobra zabava! Danas (28.06.2017.) svi u Bizovačke toplice

Grad vode Aquapolis – Bizovačke toplice

GALERIJA – Bizovac – Velika gužva na najvećem bazenu s umjetnim valovima u Hrvatskoj (od prošle godine)

Danas je tako u Aquapolisu otvoreno svih 11 bazena, dva termalna koja se koriste u svrhu rehabilitacije pacijenata lječilišta Bizovačke toplice, 7 unutarnjih bazena s nizom vodenih atrakcija i vodeninim toboganom, te 2 vanjska od kojih je jedan prava slavonska atrakcija –  najveći bazen s valovima u Hrvatskoj. U brzom pregledu koji su učinili za naše čitatelje, a pri tome se nažalost nismo stigli okupati, možemo dati vrlo pozitivnu ocijenu viđenim. Naime, ugodno nas je iznenadilo što se, prema našim mjerilima, posebno obratilo pažnja na naše najmlađe jer plićih bazena ima i više nego dovoljno, što će vjerujemo obradovati sve roditelje. Isto tako na svakom koraku možete nešto prezalogajiti, bilo da se radi o samo brzom obroku, ili ukoliko želite nešto obilnije.

{youtube}8KhwSvBxaTU{/youtube}

(NAJVEĆI BAZEN S UMJETNIM VALOVIMA U HRVATSKOJ)

Obogaćena je tako gastro ponuda otvorio se vrlo zamamni Grill Bar Snaša, Grill bar Bećar, Americano bar, Njorka Činka bar i Caffe bar Sunčica. Uz sve to posjetitelji mogu upisati svoju djecu u školu plivanja, dok se oni opuštaju u masaži ili u sauni. Uz bazene postoji i nekoliko igališta tako da vjerujemo kako će za one koji žele provesti cijeli dan u Bizovcu na kupalištu Aquapolis stvarno neće požaliti. Za kraj možemo napomenuti kako danas, na dan otvorenja, cjelodnevna ulaznica košta svega 25 kuna.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/6mjesec/28/v2{/gallery}

Pročitajte još