Kuglački klub „Đurđenovac” iduću sezonu nastavlja natjecanje u 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi

 

U posljednjem su kolu, koje je jučer odigrano u Đurđenovcu, gosti splitskog Mertojaka pokazali svu svoju kvalitetu i na kraju i „srušili” momčadski rekord Đurđenovčana, a koji sada iznosi 3835 čunja. Pred ponovno punim tribinama i odličnoj sportskoj atmosferi proslavio se i povoljan rezultat druge utakmice – one u Splitu protiv Poštara i Bjelovara koja je završena pobjedom domaćina što je značilo i opstanak KK “Đurđenovac” u ovoj premijernoj sezoni i nastavak natjecanja u najvišem rangu i iduće što i jest bio osnovni cilj.

Tijekom sezone bilo je velikih pobjeda, ali i nesretnih poraza, no na kraju sa sastavom s kojim su izborili ulazak u najviši rang isti su i sačuvali ove sezone, navode iz Kluba.

Sportskim protivnicima iz Splita, ali i odličnim sportašima i ljudima imali su đurđenovački kuglači čast u ime kluba i Saveza dodijeliti medalje i pehar za osvojeno 2. mjesto u prvenstvenoj sezoni 2022./2023. i zajedno u odličnoj atmosferi proslavili službeni kraj sezone. Kuglanje se ovim ne završava, ostaje za odigrati još kuglački Kup Republike Hrvatske krajem travnja, bit će još nekoliko domaćih događanja, no o tome u budućim objavama. Ovim putem čestitamo Kuglačkom klubu „Đurđenovac” i želimo im sreću u novoj sezoni 1. Hrvatske kuglačke lige u koju, od iduće umjesto Plitvica i Bjelovara, ulaze zagrebački Medveščak i Velebit iz Otočca.

Izvor: KK “Đurđenovac”; TV Našice

Pročitajte još