Krađa novčanika

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer 21. kolovoza, oko 18,30 sati, u Osijeku, u poslovnici mobilnog operatera, nepoznati počinitelj ukrao je novčanik s osobnim dokumentima i novcem. Vlasnik 45-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka oštećen je za više od tisuću kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja.

Policija pronašla provalnika

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 22-godišnji hrvatski državljanin iz Bocanjevaca počinio kazneno djelo teška krađa i tri kaznena djela teška krađa u pokušaju. U noći s 18. na 19. kolovoza, u Normancima, 22-godišnjak je provalio u kuću vlasništvo 61-godišnje hrvatske državljanke iz Normanaca, iz koje nije ništa ukrao. U noći s 19. na 20. kolovoza, u Koški, 22-godišnjak je provalio u službene prostorije tri pravne osobe iz Koške. Iz jedne prostorije ukrao je motornu pilu brusilicu i 25 metara električnog produžnog kabela. Materijalna šteta će se utvrditi po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Pročitajte još