KBK Impact ponovno ima prvaka Hrvatske!

I ovog je vikenda KBK Impact ponovio uspjeh – nastupili s na prvenstvu Hrvatske u savate boxu u disciplinama precombat i combat koje se održalo u Varaždinu.


Impactovci ponovno imaju prvaka Hrvatske u kategoriji junior 74 kg, Filipa Čičeka koji je nakon tajlandskog boxa postao prvak Hrvatske i u savate boxu. Leonardo Paska nije imao konkurenciju u svojoj kategoriji do 84 kg te je nastupio u apsolutnoj, teškoj kategoriji gdje je u finalu borac bio teži od njega 24 kg stoga je Leonardo izgubio tu borbu i osvojio srebro kao vice prvak teške kategorije.

Borna Pepić osvaja srebro u kategoriji junior 70 kg i tako postaje viceprvak Hrvatske. Noa Plemeniti junior do 60kg osvaja broncu, Gabriel Bračko mladi junior do 84kg također osvaja 3. mjesto kao i Luka Mitrović junior do 65kg. Iz Kluba naglašavaju kako su njih trojica mlade snage koje iza sebe nemaju toliko iskustva, ali ipak ostvaruju izvrsne rezultate. Jedini predstavnik KBK-a Impact u seniorskoj kategoriji Petar Vanek do 75 kg osvaja broncu.

Kako navodi trener Stjepan Paska ne prolazi niti jedno natjecanje da njihovi predstavnici nisu na tronu. Kroz idućih nekoliko mjeseci će odraditi deset prvenstava Hrvatske u raznim disciplinama i težinskim kategorijama kao i u tri velika borilačka saveza – kickboxing savez Hrvatske, savez tajlandskog boxa Hrvatske i savate savez Hrvatske. I na kraju poručuju kako im je namjera sa svih natjecanja donijeti najsjajnija odličja.

Stric pivo

Pročitajte još