KBK ”Impact” Našice odličan na međunarodnom kickboxing turniru „Popovača Open 2019.”

KBK ”Impact” Našice odličan na međunarodnom kickboxing turniru „Popovača Open 2019.”

KBK ”Impact” Našice odličan na međunarodnom kickboxing turniru „Popovača Open 2019.”

Ove subotu u Popovači je održan međunarodni kickboxing turnir “Popovača Open 2019.”. Kickboxing klub „Impact” Našice nastupio je sa svojih 12 natjecatelja i ostvario sljedeće rezultate: u Point fightu Ester Baričević osvojila je srebro kao i Emili Baričević. Zatim je u Light contactu Zvonimir Marić osvojio prvo mjesto, a Jan Valek broncu. U Kick lightu Zvonimir Marić osvojio je zlato kao i Lora Šimić, a Angela Satler, Paolo Vlašić, Leonardo Paska i Tomislav Sajda su bili drugi dok su Ena Pavin, Petar Karakaš i Filip Čiček osvojili broncu. Zvonimir Marić je osvojio i pehar kao najbolji juniorski borac turnira koji je ujedno nastupio u dvije kategorije i odnio dva zlata te Lora Šimić kao najbolja juniorka na turniru.

Trener Stjepan Paska nakon turnira je izjavio: „Ovo je veliki rezultat za naš klub što svjedoči osvojenih trinaest medalja i dva pehara. Na ovaj turnir smo poveli i nekoliko početnika koji su odradili svoje prve mečeve te pokazali veliku želju i kvalitetu. Imamo odličnu ekipu u klubu, stariji članovi su dobro prihvatili nove i mlade, super se slažu te jedni drugima pomažu. Ubuduće očekujemo dobre rezultate jer sada imamo puno boraca i svi konkuriraju za natjecanje te samim tim jedni druge potiču na jači i redovitiji trening.”

I drugi trener u klubu Darko Kolar koji vodi najmlađi uzrast osvrnuo se na ovo natjecatelje: „Na ovom turniru su nastupile Ester i Emili i opet osvojile medalje, no one su već standardne natjecateljice tako da njihov uspjeh ne iznenađuje. U klubu imamo još dosta članova uzrasta od pet do dvanaest godina koji će se uskoro priključiti natjecateljskoj ekipi te ne sumnjamo da ćemo nizati uspješne rezultate.”

Trener Paska se još jednom osvrnuo na roditelje te se zahvalio na njihovoj podršci, a pogotovo roditeljima Baričević koji ih prate na svakom natjecanju, tati Vlašić koji je na natjecanje vozio svojim automobilom te svim ostalim jer bi bez njih bilo puno teže.

Pročitajte još