Krađa vatrogasne cisterne u Stipanovcima

Kako se neslužbeno saznaje putem facebook stranice Podgorač.info, a o čemu je izvjestio i načelnik Podgorača Goran Đanić u Stipanovcima dogodila krađa vatrogasne autocisterne u vremenu od 00:10 do 00:30 sati. Nepoznati počinitelji su provalili u vatrogasne garaže DVD-a Stipanovci te otuđili vatrogasnu autocisternu.

Traži se pomoć u pronalasku lopova

Nakon krađe, počinitelji su se vatrogasnom cisternom uputili prema Vukojevcima, a kako se pretpostavlja (ništa nije još službeno), najvjerojatnije su pobjegli u šumu iz Vukojevaca prema Kršincima, ponovno došli u Stipanovce te se uputili u pravcu Našica. Počinitelje su tražili članovi DVD-a Stipanovci kao i policija. Pri ponovnom prolazu kroz Stipanovce, veći broj članova DVD-a Stipanovci vidio je lopove te su kradljivci, bježeći oko 01:00 sat iza ponoći, ostavili vatrogasnu cisternu na izlazu iz mjesta Stipanovci i pobjegli u polje. Na sreću, nitko nije ozlijeđen i vatrogasna cisterna nije oštećena.

Općinski načelnik Goran Đanić moli sve koji su bili prisutni sinoć u centru Stipanovaca da pomognu u traženju huligana kao i u rješavanju ovog slučaja te da o svim informacijama o ovom događaju obavjeste PP Našice ili njega osobno ili zapovjednika DVD-a Stipanovci, Tomislava Moguša.

Pročitajte još