Josip Bastijan novi predsjednik NK Omladinac Vukojevci

Sinoć je u klupskim prostorijama u Vukojevcima održana izvještajno – izborna sjednica Skupštine NK Omladinac. Sve nazočne je na početku sjednice pozdravio dosadašnji predsjednik Miroslav Jović koji je ujedno i podnio izvješće o radu kluba i postignutim rezultatima u proteklom razdoblju. Izvješća su prihvaćena jednoglasno, kao i izvješće o financijskom poslovanju.


Na ukazanom povjerenju zahvalio se i novoizabrani predsjednik Josip Bastijan

Nakon razrješenja dosadašnje Uprave, izabrana je nova. Za novog je predsjednika kluba izabran Josip Bastijan, dužnost dopredsjednika obnašat će Miroslav Jović, a uz njih dvojicu novi Upravni odbor čine tajnik Siniša Maljarić, dužnost blagajnika povjerena je Darku Koprivčiću, a članovi su Ivica Jović, Darko Demeterfi, Ivan Koprivčić, Josip Cingel, Ivan Zečević, Miro Bastijan, Krešimir Antolović, Đuro Lukić, Ivan Tržić, Mario Bijuklić i Neven Novaković. Za predsjesnika Nadzornog odbora izabran je Jozo Antolović, a članovi su Franjo Matajčić, Katarina Gašparić, Josip Sudarić i Igor Bastijan.

Čestitajući novoizabranoj Upravi kluba na izboru, Skupštinu su pozdravili gradonačelnik Krešimir Kašuba, predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, tajnik Nogometnog središta Našica Karlo Kanis i predsjednik Vijeća mjesnog odbora Vukojevci Dražen Ganzberger, koji su pohvalivši članove kluba na postignutim rezultatima obećali i dalje punu podršku. Na ukazanom povjerenju zahvalio se i novoizabrani predsjednik Josip Bastijan, a svim suradnicima na vrlo dobroj suradnji zahvalio se i njegov prethodnik Miroslav Jović.

Izvor: Radio Našice

Stric pivo

Pročitajte još