Javni sat odjela tambure u klasi Luke Pavlekovića, Deana Koprija, Ivana Jurišića i Josipa Živčića Osnovne glazbene škole Kontesa Dora

Jučer (29. 5. 2024. godine) je u koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole Kontesa Dora održan javni sat odjela tambure klase Luke Pavlekovića, Deana Koprija, Ivana Jurišića i Josipa Živčića. Koncertom je prikazan rad učenika i njihovih nastavnika u 2. polugodištu školske godine. Ideja koncerta bila je dati priliku što većem broju učenika kako bi se solističkim nastupom predstavili publici. Osim solista na bisernicama, bračevima, bugariji i berdi, na koncertu su nastupili i komorni sastavi te tamburaški orkestar uz dirigenta Deana Koprija koji su Šostakovičem Valcerom br. 2 otvorili koncert.

U punoj koncertnoj dvorani glazbene škole svoje umijeće muziciranja pokazali su i oni najmlađi, učenici 1. razreda, ali i najstariji tamburaši 6. r. kojima je ujedno ovo i posljednji Javni sat za vrijeme njihovog osnovnoškolskog obrazovanja kojima ovim putem želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju. Jučerašnji je koncert zatvorila ravnateljica ravnateljica Darija Vlajnić s pozivom na koncert učenika Glazbene škole koji će biti održan 20. lipnja povodom Dana Grada. A galeriju fotografija možete vidjeti na ovoj poveznici.

Foto: D. Kopri, TV Našice

Pročitajte još