Ispred područne škole u Gradcu uskoro nova parkirališna mjesta

Gradonačelnik Krešimir Kašuba i pročelnici Gradske uprave u prisustvu predsjednika Mjesnog odbora Gradac Bernarda Marjančevića te ravnateljice OŠ kralja Tomislava Vlatke Zahirović obišli su područnu školu Gradac gdje će biti izgrađena nova parkirališna mjesta. Investicija je to Grada Našica kroz održavanje u vrijednosti od 5.000,00 eura kojom će biti izgrađena ukupno 4 parkirna mjesta.

“Izravno ćemo ovom investicijom utjecati na sigurnost učenika, ali stanovnika Gradca. Radovi su u tijeku i očekujemo da u kratkom vremenu budu završeni. Sve je dogovoreno u suradnji s ravnateljicom Zahirović te Mjesnim odborom i predsjednikom Marjančevićem. Uz ovo je važno reći da će uskoro na području Gradca biti završena i aglomeracija, dovođenje pitke vode u svako domaćinstvo, što je bila jedna od najvećih problematika u naselju. Također vezano za sigurnost, na državna cesti koja je uistinu prometna Hrvatske ceste, kako je najavljeno, kroz program pojačanog održavanja u Ulici Nikole Tesle napraviti će pješački most, što će također uvelike utjecati na sigurnost mještana”. – rekao je gradonačelnik.

Sigurnost djece će biti podignuta na višu razinu

Na svim dosadašnjim investicijama gradonačelniku je zahvalio predsjednik Mjesnog odbora koji je najavio da će sa istim intenzitetom investicije u mjestu i nastaviti. Zahvalama se u ime učenika i djelatnika zahvalila i ravnateljica Vlatka Zahirović koja je rekla da je svima sigurnost na prvom mjestu.

“Dosadašnje oronulo parkiralište ispred škole bilo nam je veliki problem pogotovo za vrijeme loših vremenskih prilika. Ovo je sada odlična stvar i za djecu, djelatnike, pa i roditelje. Kako u ovu školu idu i učenici iz Londžice na ovom se mjestu zaustavlja i školski autobus pa će ovim sigurnost djece biti podignuta na višu razinu. Napomenula bi i zahvalila Gradu što je realiziran i kružni tok u Strossmayerovoj ulici, jer na tom potezu prolazi veliki broj naših učenika, pa će i ta investicija također doprinijeti sigurnosti djece u Našicama.” – rekla je Zahirović. 

Pročitajte još