IMPACT FIGHT NIGHT 2019. – DIMITROV vs RAJIĆ (video intervju) – Osvoji besplatnu ulaznicu

U sklopu najvećeg borilačkog spektakla IMPACT FIGHT NIGHT 2019. koji će se održati 08.06.2019. godine u dvorani kralja Tomislava u Našicama (Hrvatska), danas smo napravili razgovor (video intervju) u kojem su glavni sugovornici bili upravo Risto DIMITROV i Mihajlo RAJIĆ. Naime, radi se o dva dobra borca iz Makedonije i Srbije koji će doći u Našice te se boriti u glavnom meču večeri

Risto DIMITROV nam dolazi iz Makedonije iz mjesta Bitola, ima 33 godine, trener MMA UFC Gym Oman, a ujedno je bio trener u Makedoniji u Bitoli. Iza Dimitrova je mnogo borbi kako profesionalnih, tako i amaterskih, a u zadnje dvije godine imao je pauzu. Kako sada kaže, dobro je pripremljen, svaki dan je u treningu i gladan je mečeva, ali i pobjeda. Respektira protivnika, ali je uvjeren u svoju pobjedu. Najavljuje prekid prije kraja meča, a napominje kako je dobar i u stand up borbi, ali i u parteru.

Mihajlo RAJIĆ dolazi iz Srbije iz mjesta Stalac, ima 21 godinu, trenira preko 3 godine, a iza sebe ima 12 mečeva u K1, MMA, ali i u boksu, te dosta amaterskih koje nisu registrirane. Od nedavno je stalno u pogonu, ima nekoliko borbi na mjesec, pa je tako već ovaj mjesec u ringu u Njemačkoj, Hrvatskoj i Bosni. Za sebe kaže kako nikada ne odbija mečeve, nema nikada predaje i borba s iskusnijim protivnikom mu odgovara. Imao je sličnih borbi do sada, tako da ga niti ova s Dimitrovim ne plaši. Uvjeren je u svoju pobjedu, a za sebe govori kako mu više paše „stojka”, ali da će se dobro snaći i na parteru.

Ovo je sada prvo ovakvo javljanje, nadamo se da će ih biti još s ostalim borcima, tako da smo uvjereni kako će i na ovaj veliki borilački spektakl doći puno ljudi.

Borba DIMITROV VS RAJIĆ je zakazana kao borba večeri, 3 runde po 5 minuta u MMA pravilima. Organizator IMPACT FIGHT NIGHT 2019. je KBK IMPACT Našice, dok je glavni pokrovitelj Grad Našice. Ova gala priredba biti će organizirana 08.06. 2019. godine u dvorani kralja Tomislava u Našicama s početkom u 20 sati, a ulaznice od po 30 kuna već od danas možete kupiti u Našicama u Sport Caffe, Monkey bar te na recepciji hotela Park Panolija.

Ovo je sada prvo ovakvo javljanje, nadamo se da će ih biti još s ostalim borcima, tako da smo sigurni kako će i na ovaj veliki borilački spektakl doći puno ljudi.

Osvojite ulaznice – Podijelite na svom profilu na društvenim mrežama ovu vijest

Kako bi i ovoga puta nagradili naše čitatelje i ovoga puta u suradnji s KBK Impact Našice dijelimo nekoliko besplatnih ulaznica najsretnijim dobitnicima. Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri, na vama je samo da ovu vijest podijelite na svom profilu te napišete IMPACT FIGHT NIGHT 2019.  Mi ćemo napraviti nekoliko ovakvih intervjua, a svaki puta ćemo izabirati slučajno po dva sretna dobitnika te ih sve na kraju, dan prije ovog velikog spektakla objaviti na nasice.com.

Karte su od danas u preprodaji po 30 kuna, a prodavati ćemo ih osim u Našicama i u Đakovu, Belišću, Orahovici, Osijeku, Požegi i Slavonskom Brodu. Ukoliko ste zainteresirani za nešto više informacija možete se obratiti i na telefon organizatora 091 525 7653, a dodatno ćemo o svemu više u narednim vijestima.

Pročitajte još