I ove je godine dječja utrka Biciklističkog kluba Našice okupila veliki broj natjecatelja

 

Poligon HAK-a danas je okupio veliki broj djevojčica i dječaka koji su sa svojim biciklima došli odmjeriti snage s ostalim vršnjacima. Naime, i ove je godine Biciklistički klub Našice organizirao utrku za najmlađe, 3. godinu za redom, a u sklopu proslave Dana Grada Našica.

Također, pokrovitelji ove sada već tradicionalne utrke su Grad Našice i Turistička zajednica Grada Našice. Prije same utrke djeca su svoju spretnost mogli okušati u vožnji oko čunjeva što im je poslužilo kao zagrijavanje, a svi su s nestrpljenjem čekali veliku utrku.

Bicikl kao glavna nagrada

Sve natjecatelje kao i sve okupljene pozdravio je predsjednik našičkog Biciklističkog kluba Ivan Adžić koji se zahvalio Gradu i Turističkoj zajednici na pokroviteljstvu te je poželio sreću mladim sudionicima ove biciklijade.

“Danas se održala 3. dječja biciklijada u organizaciji Biciklističkog kluba Našice, a u sklopu proslave Dana Grada. Ove smo godine ljestvicu podigli više, prijavio se zaista veliki broj djece – natječe se preko 50ero djece u sljedećim kategorijama: djevojčice od 3 do 5 te od 5 do 7 godina, a u istim kategorijama se natječu i dječaci te kategorije guralice. Tako su mlađi vozila dva kruga, a starija djeca tri kruga oko poligona. Za sve kategorije smo osigurali bogate nagrade – najbrži klince će osvojiti bicikl, a njih je osigurao Savjet mladih Osječko – baranjske županije. Ostale nagrade su se sastojale od kaciga, biciklističke opreme te diploma za sve natjecatelje.” – rekao je predsjednik Adžić.

Rezultati:
Guralice
1.Melissa Forintić
2.Marta Firic
3.Sara Pavlić
Djevojčice do 5 godina
1.Rita Anđelić
2.Lana Grubišić
3.Franka Glavaš
Dječaci do 5 godina
1.Fran Umiljanović
2.Arijan Dozet
3.Petar Glavaš
Djevojčice od 5 godina
1.Lana Anđelić
2.Petra Adžić
3.Petra Kramarić
Dječaci od 5 godina
1.Ivan Vešligaj
2.Matija Arnold

Pročitajte još