Humanitarni koncert Crvene jabuke u Požegi – Mladi za Martinu

Inicijativom i organizacijom skupine mladih u Požeško – slavonskoj županiji u suradnji s Udrugom mladi za mlade Pleternice, Savjetom mladih Požeško -s lavonske županije, Klubom za mlade „Vallis Humanum“, Požeško-slavonskom županijom, Gradom Požega, Gradom Pleternica te Turističkom zajednicom Požega, 12. studenog 2022. godine u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc Požega se održava humanitarni koncert „Mladi za Martinu“ benda Crvena jabuka.

Sav prihod od koncerta odlazi u humanitarne svrhe liječenja Požežanke Martine Šimić

Često nismo svjesni koliko smo zapravo sretni. U današnje vrijeme, naši se životi temelje na materijalnom, a ono istinski vrijedno ostaje po strani. Zaboravljamo koliko smo zapravo bogati, a naše je najveće bogatstvo zdravlje!

Martina ima samo 24 godine, ali je, u njezinoj vedrini i mladosti, već neko vrijeme sprječavaju nepodnošljivi bolovi. Naime, nakon brojnih odlazaka različitim liječnicima, ustanovljena joj je dijagnoza trigeminalne neuralgije, a bolovi koje takva dijagnoza uzrokuje smatraju se jednim od najvećih i najtežih bolova koje čovjek može doživjeti.

Kraj njenih patnji i povećanje kvalitete života nalazi se u liječenju u Americi gdje se izvodi kompleksna i teška operacija vođena jednim od najboljih neurokirurga koji je nakon uvida u nalaze dao Martini novu nadu i izlaz iz dosad neizlazne situacije.

Nakon mjeseci odlazaka kod raznih liječnika, pogrešnih dijagnoza, neuspješne operacije i trpljenja nepodnošljivih bolova ova mlada djevojka odlučila se na apel javnosti za pomoć u prikupljanu novca za daljnje liječenje. Liječenje iziskuje velika novčana sredstva i usprkos otvaranja raznih računa za humanitarnu pomoć dostatna sredstva još nisu prikupljena.

„Zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu“ – kako bi Martina dobila priliku za novi život pozivamo vas sve da kupite ulaznice i uz zabavan koncert ujedno i pomognete ovoj djevojci koja je unatoč svim preprekama puna želje za normalnim životom i stvaranjem nekih novih ljepših uspomena.

Cijena ulaznice je 50 kn u pretprodaji, a 70 kn na dan koncerta u dvorani. Prodaja ulaznica krenula je u subotu 29.10.2022. godine. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na sljedećim mjestima:

  • Požega: Pizza & Lounge bar Bolte, Caffe bar Kavana Boba, Vertigo, L’inslito Požega, ZTO Drago Požega;
  • Pleternica: Caffe bar Park, Caffe bar Majestic, Caffe bar Agram;
  • Na dan koncerta: na ulazu u dvoranu (70 kuna)

Pročitajte još