Hamag Bicro – prvi ”stanovnik” Gospodarskog centra Osječko – baranjske županije

Nakon što je koncem srpnja raspisan natječaj za najam poslovnih prostora u objektu Gospodarskog centra Osječko – baranjske županije, prvim danom kolovoza u Gospodarskom centru započeo je s radom ured Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Gospodarski centar pruža potrebnu infrastrukturu za razvoj novih gospodarskih događanja, kongresa, sajmova i drugih događanja u svrhu promocije proizvoda i usluga malih i srednjih poduzeća, koji će podići gospodarsku aktivnost i unaprijediti poduzetničku klimu u Osječko – baranjskoj županiji, a to je prepoznao i HAMAG-BICRO koji malim gospodarskim subjektima omogućava realizaciju kvalitetnih investicijskih projekata, koji za posljedicu imaju porast stope zapošljavanja i konkurentnosti u izvozu.

U organizaciji Gospodarskog centra do kraja godine održat će se sajamska priredba s temom lova, ribolova i turizma

Radi ostvarivanja trajne suradnje i s gospodarstvenicima, raspisan je i Javni poziv za prikupljanje ponuda za najam poslovnog prostora u Gospodarskom centru. Riječ je o četiri poslovna prostora površine 61,76 i 62,40 m2, a pravo na podnošenje pisane ponude imaju mikro i mala trgovačka društva (d.o.o. ili j.d.o.o.), poduzetničke potporne institucije i agencije, obrti, gospodarska udruženja poduzetnika, komore ili zastupstva. Više o javnom pozivu možete saznati na poveznici: https://gospodarskicentarobz.hr/

“Zadovoljni smo iskazanim interesom za prostore u Gospodarskom centru, što potvrđuje i činjenica da nepuna dva tjedna nakon raspisivanja natječaja imamo i prve najmoprimce, a to je HAMAG-BICRO. Uskoro možemo očekivati popunjavanje i preostalih prostora koji će omogućiti kvalitetnu i suvremenu infrastrukturu gospodarstvenicima s područja Osječko – baranjske županije. Time i brojnim događanjima kojima je praktički popunjen do kraja godine, Gospodarski centar Osječko – baranjske županije uistinu postaje centar gospodarske aktivnosti istoka Hrvatske.” – istaknuo je župan Osječko – baranjske županije Ivan Anušić.

U organizaciji Gospodarskog centra do kraja godine održat će se sajamska priredba s temom lova, ribolova i turizma – SALORI, Jesenski sajam (listopad), Tehnicoolum i GREEN MATRIX SUMMIT.

Pročitajte još