Vaša fotografija kao iz časopisa – Traži se "Like"

hall2012

Do sad ste sigurno puno puta vidjeli kada se u časopisima ili web portalima mode pojavljuju djevojke bez i jedne bore, ožiljaka i sa savršenom kožom lica.

Znate da je takvo što skoro nemoguće, ali Vas je najvjerojatnije uvijek zanimalo kako bi i vi tako izgledali. Ukoliko je tako, pošaljite svoju sliku na [email protected], te ovu vijest podijelite putem facebooka. Tko sakupi najviše “lajkova” na facebooku, njezinu ili njegovu sliku ćemo obraditi te mu je ustupiti na korištenje. Obrada fotografije se u ovom slučaju radi profesionalnim alatom za to, a koliko budete zadovoljni sa izvedbom slobodno pošaljite svoju sliku ovdje da i drugi vide ako smo to izveli. Slike šaljite ne veće od 2054×1364 (3mps), ali ni manje jer ju je onda u tome slučaju teško obraditi. Slike koje nam pošaljete moraju biti u krupnom planu jer ih drugačije nećemo uvažiti. Ukoliko slika nije osobno vaša to nam morate naznačiti kako bi sve bilo prema propisima o autorskim pravima. 
 
U ovoj igri mogu sudjelovati svi koji žele, a vaše fotografije koje zaprimimo se neće upotrebljavati sa naše strane za ništa osim ukoliko vi ne odlučite da ju možemo javno prikazati. Osim onih koji žele sudjelovati u ovoj igri, mogu nam se javiti na isti email i svi ostali koji žele da se pozabavimo sa njihovim fotografijama. 
 
Igru ćemo ponavljati s vremena na vrijeme tako da ukoliko niste ovoga puta izabrani, ne očajavajte nego pričekajte drugu priliku. 
Odabir započinje danas (od 16.10.), trajati će tjedan dana (do 23.10.)pa do tada šaljite svoje slike i pokušajte da ovu vijest podijelite na što više facebook adresa kako bi baš vašu sliku obradili. 
Više možete pogledati na www.photobyhall.com

 

{module Adsense 728x 90}

Pročitajte još