Gromovi i dalje bez poraza u domaćem prvenstvu – RK Moslavina – RK NEXE 26:34 (10:17)

Gromovi se zadovoljni vraćaju s gostovanja u Kutini, a jučerašnju će utakmicu posebno pamtiti dva mlada igrača druge ekipe NEXE-a koje je trener Branko Tamše pozvao za ogled s Moslavinom. Dva IvanaPetrović i Kvastek sjajno su iskoristili pruženu priliku i dobivenu minutažu i u svojim prvim nastupima za seniorsku momčad u pobjedu su ugradili i svoj skromni obol.


Kvastek je upisao dvije obrane, a Petrović je zabio iz sedmerca uz oduševljenje suigrača i trenera. Fantastičan učinak jučer je imao vratar Dominik Kuzmanović koji je upisao čak 17 obrana uz dva obranjena sedmerca, dvanaest obrana upisao je već u prvom dijelu. Sjajna atmosfera i na tribinama Sportskog centra Kutina, skupina navijača domaće momčadi pjevala je i bodrila svoje igrače unatoč visokoj prednosti NEXE-a.

Po završetku utakmica pjesma nije prestala, veseli su Moslavci još malo navijali zajedno s domaćim igračima, a posebno su lijepu gestu pozvavši i igrače NEXE-a da im se pridruže. Prekrasna slika na tribini – domaći navijači u zagrljaju s Jaganjcem, Greganićem i ostalim našim igračima koji su im od srca zapljeskali i zahvalili.

Brojni su se domaći navijači htjeli fotografirati s Halilom Jaganjcem, sjajnim hrvatskim reprezentativcem, a jednom se sretniku, nakon dugo vremena ostvarila velika želja. Kući je otišao s dresom RK NEXE broj 45 Halila Jaganjca. Gromovi se Danas Gromovi već kreću na novi put. Odredište je Magdeburg, a ide se na tekmu protiv europskog i svjetskog prvaka Magdeburga.

Paket24 Premijer HRL – 12. kolo – Liga B

RK Moslavina – RK NEXE 26:34 (10:17)

SC Kutina, gledatelja: 150

Suci: Igor Emanović i Zoran Mikić (Štivica)

Delegat: Boris Čačić (Zagreb)

RK NEXE: Kuzmanović (17 obrana), Vejin 1, Kvastek 2 obrane, Greganić 4,  Jelinić, Vida 2, Velkavrh 1, Severec 5, Godec 3, Moslavac, Petrović 1, Tomić 4, Melić 6, Jaganjac 4, Markušić 3

Trener: Branko Tamše

RK Moslavina: Mudrinjak 11 obrana, Kligl 4, Vidoš 1, Masnec 1, Vučelić 5, Horvat 4, Lukes, Čizmar 3, Mrkalj 1, Slukan, Crnojević, Frdelja, Šušnja, Kristić 4 obrane

Trener: Hrvoje Cikoja

Sedmerci: RK Moslavina 5/9 ; RK NEXE: 5/5

Isključenja: RK Moslavina: 0 minuta ;  RK NEXE: 6 minuta (Godec 2, Tomić 2′, Jaganjac 2′)

Izvor: RK NEXE

Stric pivo

Pročitajte još