Gromovi danas dočekuju vinkovačku Bjelin – Spačvu

Za RK NEXE-om je još jedan buran tjedan, u manje od dva mjeseca ostali su bez još jednog trenera prve momčadi. Nakon blijedog izdanja i remija protiv Poreča u prošlom kolu, trener Veselin Vujović ponudio je ostavku koja je prihvaćena, a na njegovo je mjesto došao dosadašnji pomoćnik Krešo Ivanković. I dok se Vujović još pozdravljao s članovima Uprave, Kreha je već preuzeo ekipu i odradio prvi trening s obzirom da je pred Gromovima već danas nova utakmica.

Krešo Ivanković: „Malo smo osvježili ekipu nakon svih ovih turbulencija i pred nama je utakmica protiv Bjelin -S pačve na domaćem terenu. Bit će to ujedno i moj debi na klupi NEXE-a u ulozi glavnog trenera, dečkima sam dao neke svoje smjernice i pokazao im način na koji radim i oni su to odlično prihvatili. Nadam se da će to pokazati i sutra na terenu jer nam je potrebna pobjeda nakon koje se možemo nastaviti pripremati za preostale utakmice. Kao prvo, moramo popraviti govor tijela i pojačati energiju koja je neophodna i popraviti kompletan dojam u odnosu na posljednju utakmicu protiv ekipe Poreča. Ovim putem pozivam i naše navijače da nas dođu podržati i da uživaju u dobrom rukometu.”

Optimističan uoči sutrašnje utakmice bio je i kapetan momčadi Mario Tomić: „Iza nas je još jedno turbulentno razdoblje, ali tako je to u sportu koji ne trpi čekanje i nekakva prilagođavanja. Od ponedjeljka je ekipu preuzeo Krešo Ivanković, odradili smo nekoliko treninga. Naravno da nije bilo previše vremena za neke drastične promjene, ali smo ipak uspjeli korigirati neke stvari i definitivno moramo popraviti onaj loš dojam koji smo ostavili na utakmici protiv Poreča. Vjerujemo da to možemo i svjesni smo da to moramo odraditi. Mislim da je već subotnja utakmica protiv Spačve dobra prilika da pokažemo koliko vrijedimo. Bavimo se kolektivnim sportom i mislim da ovu malu krizu možemo prebroditi timski, pokazati zajedništvo, bodriti jedni druge i disati kao jedan kako na terenu tako i izvan njega. Želio bih ovim putem pozvati i sve naše navijače da dođu na tekmu, da nas bodre, a mi ćemo im se sigurno odužiti dobrom igrom.”

Utakmica počinje u 19 sati, a ulaz je ponovno za sve ljubitelje rukometa slobodan. Vidimo se u dvorani!

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još