Grad Našice pokrovitelj 2. Memorijalnog ultramaratona „Vukovar to smo mi“

Gradonačelnik Grada Našice Josip Miletić ugostio je predstavnike URT „Nexe Team“ Tomislava Gall i Damira Mesec, a povodom 2. memorijalnog ultramaratona „ Vukovar to smo mi“, a koji će se održati 10.11.2018. godine.

Ovaj ultramaraton trčati će trkači URT „ Nexe Team“ koji su ujedno i organizatori a kao gosti sudjelovati će maratonske udruge „Glasnici Istine“ Virovitičko-podravske županije i „ Heroji ne umiru “ Sisačko-moslavačke županije.

Predsjednik URT „Nexe Team“ Tomislav Gall izrazio je zadovoljstvo odazivom članova URT „Nexe Team“ koji će sudjelovati u ovom ultramaratonu dužine 90 km te ističe da mu je iznimna čast što je URT „Nexe Team“ iz Našica organizator ove utrke te da se ovim trčanjem prisjećamo „Grada Heroja“, našeg Vukovara kao i svih žrtava Domovinskog rata.  

Gradonačelnik Josip Miletić izrazio je iznimno zadovoljstvo održavanjem ovog memorijalnog ultramaratona istaknuvši da žrtve Domovinskog rata nikada ne smiju biti zaboravljene te će Grad Našice bezrezervno podržati ovu utrku te sudjelovati u pokroviteljstvu iste. Isto tako gradonačelnik je istakao da je ponosan što će se Našička zastava ponovno zavioriti u Vukovaru kao podsjećanje da Našice nisu zaboravile žrtvu Vukovara.

Grad Našice domaćin ultramaratoncima prijateljske Sunje

Na memorijalnoj utrci sudjelovati će i ultramaratonci i članovi URT „Nexe Team“ iz mjesta Sunja sa kojom URT „ Nexe Team “ vežu posebni prijateljski odnosi te će Grad Našice biti domaćin istim trkačima poslije održavanja memorijalne utrke s obzirom da će se isti zadržati i prenoćiti u Našicama.

Pročitajte još