Ekipa mladih Gromova nastavila sa službenim utakmicama

Nakon dva mjeseca stanke ekipa Ivana Tomičića protekli vikend odigrala je dvije utakmice u 2. krugu U17 lige, 4. regije. U obje utakmice pokazali su jako dobru igru, te unatoč nedostatku treninga, pobijedili rukometni klub Đakovo rezultatom 29:25, a nakon toga i ekipu “Ivan” Mikanovci rezultatom 28:23. Nastavak natjecanja bio je povod za kratki razgovor s trenerom Tomičićem.

“Prvo što mogu reći, konačno! Nakon 2 mjeseca bez treniranja i odgađanja utakmica – napokon smo dočekali utakmice. Prvi dvoboj bio je protiv jako kvalitetne ekipe Đakova, pojačane za naša dva bivša igrača. Pokazali smo ogromnu želju i, naravno, znanje. “Rat” na terenu svih 50 minuta i na kraju pobjeda odlazi na našu stranu. Čestitke svim dečkima na strpljenju u ovim mjesecima bez treninga na tome što nisu odustali. Dok su svi drugi 2 mjeseca trenirali, mi smo čekali i dočekali. Bravo, bravo!

 

 

Druga utakmica s RK “Ivanom” iz Mikanovaca, rutinirano i kvalitetno svih 50 minuta. Zahvaljujem se domaćinu RK Cestorad Vinkoprom na organizaciji ovih utakmica i još jednom pohvale svim mojim igračima. Neću isticati nikoga, jer su pokazali da su prava ekipa i klapa. Za dalje se nadamo da će mjere i epidemiološka situacija dozvoliti da igramo još utakmica. Imamo dosta i zaostalih koje treba nadoknaditi i ući u natjecateljski ritam.” – izjavio je trener Ivan Tomičić.

Pročitajte još