Đurđenovački kuglači i dalje bez poraza na domaćem terenu

U 9. kolu 1. HKL istog đurđenovački su kuglači ugostili igrače Lepoglave i svladali ih rezultatom 6:2 (3573 : 3436). Naoko laka jučerašnja pobjeda nije se činila tako pogotovo na početku kada su prvi gostujući par Dražen Posavec i Jurica Smontara pobijedili domaćine, Ivana Pušića (a posljednji set umjesto njega je igrao i Filip Domnjak) i Igora Koričića te stvorili prednost u svoju korist od 84 čunja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEKako navode iz kluba u početku su i druga dvojica gostujućih igrača – Bernardo Kalauz i Zvonko Žuliček, sportskim žargonom “pokazali zube”, no Davor Rončević i Dario Domnjak ipak nisu dozvolili iznenađenje i sa 647, odnosno 623 srušena čunja osvojili oba boda za KK “Đurđenovac”.

9. kolo prošlo je bez većih rezultatskih iznenađenja za vrh ljestvice

Do kraja utakmice niti Igor Šarkezi, a ni Tomislav Čačić nisu dopustili nikakvo iznenađenje i tako domaćini dolaze do još jedne pobjede u nizu, a kuglana u Đurđenovcu u ovoj polusezoni je ostala “neosvojiva tvrđava” za gostujuće momčadi.

Ovo 9. kolo prošlo je bez većih rezultatskih iznenađenja za vrh ljestvice. Novska i dalje drži prvo mjesto bez poraza. Od ostalih susreta valja izdvojiti bod Pakrac Papuka u Zaboku i gostujuću pobjedu Zrinski Pivovare u Slavonskom Brodu protiv Slavonca iz Bukovlja.

Iduće, pretposljednje kolo Đurđenovčani putuju u Đakovo gdje će se igrati vrlo dobra utakmica protiv uvijek neugodne Fortune. Utakmica je predviđena rasporedom u subotu 13.11. u 15 sati.

Izvor: KK “Đurđenovac”

Pročitajte još