Drugi dio humanitarne akcije je aukcija dresova poznatih sportaša – UKLJUČI SE!

Humanitarna akcija koja je okupila mnoštvo udruga, ali i pojedinaca, a sve s ciljem pomoći klincima i klincezama SOS Dječjeg sela Ladimirevci, ide dalje. U tijeku je, sad već tradicionalna, aukcija dresova poznatih hrvatskih, ali i lokalnih sportaša.


Aukcija br. 3

Aukcija dresova poznatih hrvatskih, ali i lokalnih sportaša pokrenuta je 4. prosinca i to dresom Luke Moslavca, lijevog vanjskog „Groma s Krndije” odnosno igrača Rukometnog kluba NEXE. Trenutno je u tijeku aukcija za dres Vedrana Zrnića umirovljene legende i ikone hrvatskog, našičkog kao i svjetskog rukometa. On je u aukciju donirao svoj dres iz RK Gorenje Velenje za koji je igrao od 2004. do 2006. godine. Toj aukciji prethodila je ona za dres Silvia Marića koji je poklonio svoj posebni dres od Dinama, odnosno Croatie, s potpisom. Kupiti dres, odnosno donirati u humanitarne svrhe je lako samo trebate pratiti stranice Tri šešira. Nadmetat se za dres možete prema pravilima koji kažu da je početna cijena dresa 200 kn, minimalni bid je 50 kn, maksimalni bid je 200 kn.

Sljedeće aukcije

10.12. u petak od 20 sati kupiti možete dres reprezentativca rukometne reprezentacije Hrvatske Ivana Čupića, dok u ponedjeljak 13. 12. od 30 sati bidajte za put i smještaj u Španjolskoj za dvije osobe na utakmicu: BM Logroño La Rioja – RK Nexe (EHF liga, ožujak 2022.).

Cilj je velik, ali i dostižan

Cilj je ove godine prikupljati sredstva za nabavku 4 televizora, 10 kompleta kompjutorskih kamera sa slušalicama te prehrambeno – higijenskih paketa za svih 16 SOS kuća u Ladimirevcima.

Stric pivo

Pročitajte još