Druge večeri Adventa u Našicama Djed Mraz oduševio mališane

Sinoć je održana druga večer Adventa u Našicama. U središtu grada najmlađi su mogli uživati u predstavi „Ježeva kućica” koju su izveli glumci zagrebačkog Kazališta „Smješko”, a posebno ih je razveselio dolazak Djeda Mraza s prigodnim poklonima.

Blagdansko ozračje “Adventa u Našicama” obilježili su “Lampioni nad gradom kao svjetla sreće i dobrote” u organizaciji Zajednice tehničke kulture Grada Našica. Uz puštanje lampiona dobrih želja uključile su se sve generacije te lampionima osvijetlile nebo. U zrak je pušteno njih stotinjak, a ovo je treća godina da lampioni obilježavaju adventsko vrijeme u našem gradu.

Jučerašnji program zaključilo je Tamburaško društvo „Dora Pejačević” koje je vodio prof. Dean Kopri uz vokalne izvedbe Helene Dadić, Kristine Brkić i Maria Huja. Danas se Advent u Našicama nastavlja otvaranjem klizališta u 14 sati, u 19:15 sati zapalit će se druga adventska svijeća dok će se za zabavu i dobro raspoloženje pobrinuti „Treća smjena”. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još