Donacija osvježavajućeg pića osoblju našičke bolnice kao znak zahvale za nesebičnost i požrtvovnost

U nizu brojnih donacija pristiglih posljednjih dana Općoj županijskoj bolnici Našice pristigla je vrijedna donacija i Osječke pivovare. U jeku borbe s koronavirusom, Osječka pivovara kao proizvođač alkoholnih i bezalkoholnih napitaka odlučila donirati 1000 litara Lola Cole medicinskom osoblju OŽB-a Našice u znak zahvalnosti za sve što čine za društvo u ovim iscrpljujućim trenutcima.

Osim toga, u suradnji s osječkom tvrtkom Skripta koja se priključila inicijativi te napravila tisak majica, donirali su majice sa sada već prepoznatljivim #pomozimopomagačima za vrijedne i neumorne medicinare koji pomažu oboljelima.

 

“Gazirani napitci u ovom trenutku nisu prioritet medicinskom osoblju našičke bolnice, ali nadamo se da će ih par gutljaja naše slavonske Cole barem na sekundu razveseliti i osvježiti. Nadamo se da će slatki gutljaji bezalkoholnog pića ovim neustrašivim i velikodušnim ljudima na prvoj crti obrane od virusa pružiti trenutke normalnosti u izvanrednoj situaciji.” – stoji u priopćenju Osječke pivovare. 

“Kao podršku Općoj županijskoj bolnici Našice i svom osoblju koje je uključeno u borbu protiv pandemije COVID 19 virusom ovim putem zahvaljujemo Osječkoj pivovari „Prvo hrvatsko pivo 1664“ na donaciji.” – zahvalio se ravnatelj bolnice dr. Hrvoje Šimić.

 

Iz pivovare napominju kako medicinskom osoblju ne trebaju samo maske nego im možemo pomoći i ručkom, pićem, slasticama ili bilo čime što je u našoj moći. U skladu s time, Osječka pivovara uz #pomozipomagačima, poziva i druge male i velike slavonske proizvođače da im se pridruže i doniraju svoje ukusne proizvode našičkoj bolnici te tako pomognu onima koji nama pomažu u ova delikatna vremena.

Pročitajte još