Dođite na večerašnju utakmicu – 2. kolo EHF Europske lige RK NEXE – IK Sävehof

Ritam odigravanja utakmica utorak – subota već danas nam donosi nova europska uzbuđenja i novu domaću tekmu. Zapravo, još jednu rukometnu poslasticu, jer u goste stiže švedska ekipa IK Sävehof.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPrvi bodovi su upisani na teškom gostovanju u Francuskoj, a u drugom kolu Gromove ponovno očekuje super kvalitetna momčad. Aktualni prvaci Švedske u Našice stižu nakon što su u svojoj Partille Areni u prvom kolu “isprašili” španjolsku La Rioju i poslali ih kući s čak 12 pogodaka zaostatka. Dovoljno za oprez i kvalitetnu pripremu, jer Skandinavci igraju super brz i atraktivan rukomet.

No, nešto će se pitati i Našičane, igra se na domaćem terenu uz podršku s tribina što je uvijek dodatni podstrek i svakako prednost. Ozračje u ekipi je odlično, radi se žestoko, ali to je bila i želja, ne daj Bože da se ponovi ona mučna prošla sezona. Zato svi koji volite rukomet i imate valjanu COVID putovnicu ili negativan test, dođite večeras u dvoranu i podržite Gromove, jer bit će potreban svaki glas. Utakmica počinje u 18,45 sati uz izravan prijenos na Arena Sport 2.

Još jedan mali osvrt na podvig u Francuskoj i najavu današnje tekme donosi Halil Jaganjac:

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još

Učitavanje...