Lijepe vijesti iz našičkog rodilišta – Dobro nam došle Emilija, Tara i Petra!

Danas je dan za lijepe vijesti iz Opće županijske bolnice Našice. Tako smo ponovo bili u posjetu odjelu ginekologije te smo i ovoga puta uspjeli fotografirati naše nove sugrađane.

Ovog puta su s nama mama Blaženka Žiha i kćerka Emilija

mama Antonia Kuric i kćerka Tara

te mama Tea Sertić i kćerka Petra.

Posjetom majki i njihove novorođene djece, kojima želimo puno sreće, odlučili smo provjerili i općenito stanje rođenih beba. U 2018. godini Odjel za ginekologiju i opstetriciju našičke bolnice brojio je 444 poroda s 446 rođene bebe.

“U odnosu na prošlu godinu za isti period, do mjeseca studenog, ove godine su rođene 392 bebe, što je za 11 manje, no to ništa ne znači. Nama broj poroda fluktuira od dana do dana, pa smatram da nismo u znatnom padu i vjerujem da se sve to još stigne nadoknaditi.”– rekla nam je Blaženka Žužanić – Klapan, dr. med., specijalist ginekologije i opstetricije, rukovoditelj Odjela. Prošlog tjedna zabilježili su tzv. baby boom, jer u petak je rođeno 5 beba. “Nema dana da u ambulanti ima manje od desetak trudnica na pregledu, pa očekujemo velik broj djece do kraja godine. Uz to jako puno žena dolazi nam iz Đakova, Orahovica, Osijeka, a to je dokaz kvalitetnog rada i ljubaznog osoblja.” – uz osmijeh dodaje doktorica Klapan.

Redakcija TV Našica želi sreću u budućem životu s njihovim novim članovima obitelji. Ukoliko obitelj ili prijatelji žele fotografije u visokoj rezoluciji (original) neka se slobodno jave na naš službeni email [email protected].

Pročitajte još