Sretni dobitnici ulaznice za današnju utakmicu RK Nexe vs Beijing Sports University

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEKao što smo i obećali, RK Nexe je za ovo 4. kolo SEHA Gazprom lige, za svoje najvjernije navijače organizirao nagradnu igru u kojoj ste mogli osvojiti besplatnu ulaznicu. Ovoga puta sretni dobitici su Anamarija Koprivčić, Mirela Dokić, Helga Grabar, Đurđica Resler, Marko Chiko, ‎Tomislava Justić‎, Ivana Javorček, Josipa Lukačić, Marica Tomislav Batrac, Ana Vuković. Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima želimo više sreće u narednim utakmicama koje će se odigrati u Našicama.

Današnja utakmica je danas u 19 sati, a vjerujemo kako ju svi navijači rukometnog kluba Nexe itekako željno iščekuju. Našim Gromovima danas u goste dolazi ekipa iz Kine, Beijing Sport University koja se po prvi put natječe u SEHA Gazprom ligi. Nakon tri utakmice obje momčadi su bez bodova, a ovo je velika prilika da RK Nexe dođe do prve pobjede pošto slovi kao favorit. Ovo je druga utakmica RK Nexe na domaćem terenu, a prvu su tijesno izgubili protiv RK Tatran. Treba i napomenuti da goste vodi bivši golman hrvatske rukometne reprezentacije Vlado Šola koji je prošlih nekoliko sezona trenirao RK Dubravu, klub kojeg je, također, trenirao i Hrvoje Horvat.

Prije utakmice održana je i konferencija za novinare, a ovoga puta uz voditelja Danka Justića tu su bili trener Hrvoje Horvat i igrač Tomislav Severec. Što o današnjoj utakmici kažu trener Horvat i igrač Severec poslušajte u video prilogu koji slijedi.

 

Ovim putem još jednom pozivamo sve navijače RK Nexe da večeras, 30. 09. 2019. u 19 sati dođu na utakmicu te da navijanjem i dobrom atmosferom u dvorani zajedno dođemo do prvih bodova u ovoj sezoni SEHA Gazprom lige.

Mi još jednom napominjemo kako se ulaznice za ulaznicu RK Nexe vs Beijing osim na ulazu u dvoranu mogu kupiti i u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prijenos za one koji ne mogu doći na ovaj rukometni spektakl će biti na Arena Sport programu.

Pročitajte još

Učitavanje...