Dani slavonske šume – Sve je spremno za najveći festival našičkog kraja – Posebno skrećemo pozornost na parkirna mjesta

sume0
sume0

Sutra u 19 sati u Gradskoj vijećnici službeno započinje festival Dani slavonske šume. O programu ovog najvećeg festivala ovih naših krajeva pisali smo puno, a ukoliko niste do sada vidjeli, što će biti koji dan organizirano, u nastavku možete pogledati kompletan program.

Vezano: Dani slavonske šume – Kompletna brošura sa programom po danima

Isto tako organizatori su se ove godine dobro potrudili da kako bi svim posjetiteljima i sudionicima osigurali veliki broj parkirnih mjesta. Po prvi puta parkirališta će biti osigurana na slijedećim lokacijama.

sume4

 

sume1

Prvo će biti na sajmištu, dakle, preko puta vojarne, a ono će se odnositi na osobe koje dođu organiziranim autobusnim prijevozom (imate legendu). Parkirališno mjesto broj 2. je i glavno mjesto za naše limene ljubimce, a ono će se nalaziti uz staru zaobilaznicu, točnije preko puta trgovačkog centra, a još točnije uz park za pse Šapica. Ostala mjesta za parkiranje su pod rednim brojem 3., 4., 5. i 6. koja će biti alternativna, a nalaze se kako možete dobro vidjeti i na slici uz Cafe bar Sportivo, Plodine, Konzum i Lidl.

sume3

Isto tako moramo napomenuti kako je u međuvremenu napravljen i novi drveni most koji će spajati park s parkirnim mjestom broj 2. tako da će svi posjetitelji moći direktno doći do centralnog djela, točnije borilišta za šumare.

Sve u svemu, vjerujemo kako nas očekuje vrlo zanimljiv tjedan.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/9mjesec/6/v1{/gallery}

Pročitajte još