CLIP Našice osigurao besplatne priručnike za buduće poduzetnike

Do 26. rujna 2020. godine CLIP Našice je provodio EU projekt D.O.N.A.U. – Dalj, Osijek, Našice aktivacijom do uspjeha. U sklopu provedbe projekta, a u skladu s nastalom pandemijom Koronavirusa i nemogućnosti održavanja osobnih poslovnih savjetovanja, CLIP Našice organizirao je web edukaciju „Pokrećem posao“ namijenjenu svima onima koji planiraju pokretanje vlastitog posla putem potpore za samozapošljavanje (HZZ).

Edukacija je iznjedrila sadržaj koji je CLIP Našice odlučio izdati u obliku priručnika koji će i nakon završetka projekta sigurno biti velika pomoć osobama koje planiraju zaploviti poduzetničkim vodama. U priručniku „Pokrećem posao“ – Priručnik za izradu poslovnog plana prezentirana je izrada poslovnog plana prema metodologiji HZZ. Priručnik pruža osnove za izradu poslovnog plana.

Autorica projekta je Emilija Malovčak, predsjednica CLIP Našice i koordinatorica projekta, a izdavač CLIP Našice. Priručnik je besplatan i dostupan u CLIP Našice (Trg dr. Franje Tuđmana 16, 31 500 Našice), a njegovo preuzimanje možete rezervirati putem e – pošte: [email protected].

Pročitajte još