Bogat vikend za URT „Nexe Team” Našice

Atletski klub Slavonija – Žito u suradnji s partnerima 18. rujna 2021. g. organizirao je 6. „Baranjski Ferivi polumaraton“. Start i cilj svih utrka je bio ispred poznatog dvora Tikveš, a sama staza pruža prekrasan krajolikom i netaknutom prirodom Parka prirode Kopački rit.

Osim utrke polumaratona održala se utrka građana na 5 kilometara i štafeta “1/x” 3x5km, a kako organizatori shvaćaju važnost bavljenja sportom od malih nogu organizirali su i dječje utrke u dužinama 200, 300, 600 i 900m za sve predškolarce i školarce.

Na utrci polumaraton pristigli su i članovi URT „Nexe Team” Našice:

 • Balaž Iva,
 • Bilandžić Žana,
 • Dundović Hrvoje,
 • Gall Tomislav,
 • Mesec Dubravka,
 • Pavičić Mario,
 • Šimić Valerija i
 • Topalović Igor

Dubravka Mesec četvrta

Svi trkači URT „Nexe Team Našice uspješno su završili utrku, a posebno treba istaknuti rezultat Dubravke Mesec koja je u vrlo jakoj konkurenciji četvrta pristigla u cilj dok je druga bila u svojoj starosnoj kategoriji.

Na utrci građana od 5 km nastupili su:

 • Hajnal Mia,
 • Hajnal Nika,
 • Pavičić Martina i
 • Šimić Filipa

Sve trkačice URT „Nexe Team” Našice uspješno su završile ovu utrku.

Mia Hajnal osvojila prvo mjesto

Posebno treba istaći i rezultat Mie Hajnal koja je trčala i na dječjoj utrci na 300 metara uvjerljivo osvojila prvo mjesto.

Biter i Janković na postolju

U isto vrijeme na jezeru Petnja koje se nalazi nedaleko od Sibinja održavao se 4. Mazator trail. Utrka se odvijala na obroncima Dilj gore, a najduža disciplina oko cijele Dilj gore. Svi trail zaljubljenici mogli su odabrati između četiri discipline.

Na ovoj zahtjevnoj stazi URT „Nexe Team” Našice ostvario je sjajne rezultate pa je tako na stazi 15,4 km/+360 metara Vlasta Biter osvojila prvo mjesto dok je njezin suprug Nikola Biter na stazi 6 km/+160 metara osvoji izvrsno 8 mjesto uz napomenu da je cijelu trku istrčao sa sinom Vidom u „nosiljci”. Na stazi 31,7km/+750 metara našla se sve bolja Vesna Janković koja se ponovno našla na postolju i osvojila drugo mjesto.

Trkači „Nexe Team”- a nastupili i u Puli

U organizaciji karlovačkog Atletskog kluba Maraton 2000, ISTRuna i Turističke zajednice Pule, uz pokroviteljstvo Grada Pula u subotu 18.09.2021. godine startao je ispred Arene 3. Pula Maraton. Stazu je uspješno savladao Sunjanin i član URT „ Nexe Team” Našice Marko Srnec s vrlo dobrim osobnim rezultatom.

„Nexe Team” i memorijalno

Bogatu subotu URT „Nexe Team” Našice zaključio je veteran Mato Pauković koji je uspješno istrčao 4. ultramaraton Karlovac-Sošice koje se organizira u spomen na 28. godišnjicu pogibije pilota Miroslava Perisa. Neumorni našički trkači nastavili su svoje aktivnosti i u nedjelju 19. 09. 2021. godine gdje su na jezeru Lapovac organizirali humanitarnu utrku „Sportom pomozimo drugima” te time zaključili bogati sportski vikend.

[fts_facebook id=TVNasice album_id=263302045797901 posts=20 title=no description=no words=15 type=album_photos image_width=250px image_height=168px hide_date_likes_comments=no image_position_lr=0% image_position_top=0% popup=yes like_option_align=center slider=yes slider_speed=200 slider_controls_bar_color=#1069b3 slider_timeout=3000 slider_controls_text_color=#FFF scrollhorz_or_carousel=carousel slider_spacing=1px hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title like_box_width=500px slider_controls=arrows_and_numbers_below_feed slider_controls_width=500px slider_margin=”0px auto 2px auto”]

Foto: URT “Nexe Team” Našice, Ultramaraton klub Mazator

Pročitajte još