Bogat vikend za našičke bicikliste

Prethodni vikend, bio je vrlo aktivan za našičke bicikliste. U subotu na Vinkovačkom triatlonu nastupili su Goran Tomaić koji je zauzeo 2. mjesto u svojoj kategoriji, 5. u ukupnom poretku dok je Sven Braz završio na 22. mjestu.

Istog dana, u Koprivnici se održao biciklistički maraton. Na kraćoj stazi, Ivan Vujić osvaja prvo mjesto u svojoj kategoriji dok Marko Ljevar na dužoj stazi završava na 2. mjestu.

Nakon ljetne stanke nastavila se SBBL liga Giant

U nedjelju se nakon ljetne stanke nastavila SBBL liga Giant, s utrkom u Orahovici, na atraktivnoj stazi XCO Koral. BK Našice je nastupio s 8 vozača. U elite kategoriji Matija Zubaj završava na 2. mjestu. U kategoriji Master A, Antun Umiljanović završava na 3. mjestu dok Ivan Adžić osvaja 4. mjesto. U kategoriji Master B Marko Ljevar odnosi prvo mjesto dok u istoj kategoriji Goran Tomaić završava na 8. mjestu.

U kategoriji Master C Duško Marić završava na 5. mjestu. U kategoriji juniori, Benjamin Lamot je završio na 5. mjestu, a u kategoriji sport Mislav Ciboci završava na 6. mjestu. Sljedeća utrka je 05.09. XCM Maraton Petnja.

Pročitajte još