Autoškola Oprez- Topolovec – Za sve vrijede jednake mogućnosti

Dvije autoškole, dva imena, dva mjesta, a jedna cijena i jedan pristup obuci kandidata. Ukratko, na ovaj način možemo opisati ideju koja se javila početkom 2016. godine kada je autoškola Topolovec iz Donjeg Miholjca krenula u realizaciju kupovine autoškole Oprez iz Našica.

Cijena za sve polaznike ista

„Svaki početak je težak pa smo prolazili sve i svašta. Nakon pet godina smo uspjeli realizirati željeno i doći do postavljenog cilja! Vrijeme brzo prolazi. Preslagivali smo, proširivali djelatnosti, uvodili nove tehnologije, modernizirali smo i proširivali vozni park, usavršavali kadar. Došlo je vrijeme za stavljanje točke na i, a to je uvođenje identičnih cijena u jednoj i drugoj autoškoli. Dakle, svejedno je dolazite li sa područja Donjeg Miholjca ili Našica, cijena je identična i cijena je za 5! ” – kaže vlasnik autoškole Topolovec i Oprez, Matej Topolovec. Profesionalni pristup, konstantno usavršavanje vlastitog kadra, unaprijeđenje tijeka obuke kandidata i visoka prolaznost crte su vodilje autoškole. Sve to temelj je za stvaranja samostalnog i sigurnog vozača.

Lideri za obuku kandidata

Tri Volkswagen Golfa VII, dvije Opel Corse i tri nova Citroena C3 kupljena ove godine su vozila koja koriste u obuci B kategorije. Treba izdvojiti i novi Citroen C4 automatik, on omogućava da Autoškola Oprez i Autoškola Topolovec, jedina na ovom području ima mogućnost ponuditi obuku na vozilu sa automatskim mjenjačem. Izuzetno atraktivna vozila imaju i za obuku mopeda i motocikala, a to su: Yamaha MT-07, Honda CB500f , Yamaha YS125 i Piaggio Typhoon 50. Obuku za C i CE kategorije rade sa kamionom DAF LF 45,250 i tandem prikolicom Wagner. Ova cjelina je trenutno lider na području Osječko-baranjske županije sa 11 zaposlenih osoba i 17 vozila za obuku kandidata.

Proširili djelatnosti i na obrazovanje odraslih

Autoškole Topolovec i Oprez trude se tržištu ponuditi novine u osposobljavanju kandidata kako bi obuka bila na izuzetno visokoj razini. Osposobljavaju kandidate za AM, A1, A2, A, B, C i CE kategorije vozila, a u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem AMC, izvode programe obrazovanja i osposobljavanja odraslih osoba. Kako bi zaokružili cjelinu uz obuku kandidata za C i CE kategorije, polaznicima omogućavaju završetak programa prekvalifikacije za program Vozač motornog vozila. Uz to nude program periodičke izobrazbe vozača, tzv. KOD95, kao i Osposobljavanje za rukovatelje radnim strojevima, program njegovatelj/ica, građevina, ekonomija i turizam.

Besplatne edukacije za mlade

Ova autoškola svakodnevno radi na podizanju kvalitete rada, ali i pružanja dodatnih mogućnosti u obrazovanju. Trenutno, u ponudi imaju besplatne edukacije za nezaposlene osobe mlađe od 29 godina. Osposobiti se možete za voditelja obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, proći tečaj stranih jezika ili tečaj početnih kvalifikacija (KOD95) + C kategorija, i to sve, moramo još jednom naglasiti, potpuno besplatno!

On-line nastava iste kvalitete kao i klasična

Cilj je bio kroz godine uvesti on-line nastavu, te tako postati pristupačniji za sve, bez obzira na mjesto odakle dolazite, grad ili selo. Trenutna pandemija, njima je, iako uz gubitke u poslovanju, zapravo olakšala prelazak na on-line nastavu. Sada polaznicima nude praćenje teorijskog dijela predavanja preko Zoom-a, uz aktivno sudjelovanje, iz udobnosti vlastitog doma.

Uz takav način nastave njihovim je polaznicima, već dugi niz godina, na raspolaganju potpuno uređen sustav za učenje, također on-line, koji im je dostupan 0-24h. Kroz ovaj sustav polaznicima su omogućeni svi radni materijali, ogledni pisani testovi i još mnogo toga. Također, on omogućava predavaču sustavno praćenje napretka baš svakog polaznika. Inovativni pristup učenju rezultira sa više od 80% prolaznosti već na prvom pristupu ispitu!

„Zaokružena cjelina nas dovodi do toga da se u svakom trenutku možemo ponašati profesionalno i transparentno, a polaznici imaju mjerljive podatke njihovih aktivnosti, zalaganja i količine usvojenog znanja.” – dodaje Topolovec.

Planovi za budućnost

Vlasnik autoškola, kaže kako ovo nije kraj razvoja. Cilj im je uvođenje simulatora, potencijalno preseljenje u veće poslovne prostore i proširenje djelatnosti na obuku kandidata D kategorije. Poznavajući njihov rad, novosti će svakako biti, a sve kako bi postali izvor vrhunskog znanja, potvrda kvalitete i temelj svakog dobrog vozača.

Uložite u svoje znanje, prijavite se!

Autoškola Oprez:

Braće Radića 26
31500 Našice

E-mail: [email protected]

Tel: 031/613-870

Autoškola Topolovec:

Augusta Šenoe 11
31540 Donji Miholjac

E-mail: [email protected]

Tel: 031/632-600

www.autoskola-oprez-topolovec.com

Pročitajte još