31. Antunovski piknik našičkih planinara

U sklopu proslave Dana grada Našica, a u organizaciji PD „Krndija“ Našice u nedjelju 9. lipnja održan je tradicionalni 31. Antunovski piknik u Planinarskoj kući Krndija u Londžici. Našički planinari su ugostili oko 60 planinara iz prijateljskih društava, a posebno ih je razveselilo što su imali priliku ugostiti planinare iz Subotice.

Nakon povratka za sve je sudionike bio osiguran čobanac, hladno piće i tombola

Okupljene je goste pozdravila tajnica društva Katarina Marks i tom je prigodom uručila zahvalnice donatorima koji su svojom pomoći i donacijama pridonijeli radu društva. Također, bila je ovo prilika da se članovima društva uruče priznanja Hrvatskog planinarskog saveza za doprinos razvoja planinarstva. Tako su brončanim znakom nagrađeni Stjepan Kopecki, Dragica Kopecki i Lidija Kopecki. Zlatnim znakom nagrađene su Katica Budić i Marina Lazar, a plaketom je nagrađen dugogodišnji član Željko Šarić.

Nakon pozdravnoga govora sudionici su krenuli u pohod na obližnje staze. Hodale su se dvije staze, a nakon povratka za sve je sudionike bio osiguran čobanac, hladno piće i tombola. Ovim se putem PD „Krndija” Našice zahvaljuje svim donatorima, sudionicima i članovima koji su na bilo koji način pridonijeli da se ovaj tradicionalni izlet realizira. A galeriju fotografija možete pronaći ovdje.

Izvor: PD „Krndija” Našice, Katarina Marks, tajnica društva

Pročitajte još