24 sekunde horora nad Našicama

Možda nam i je kalendarski ljeto blizu, ali po ovom što smo jučer doživjeli i kakvih je dana temperatura zraka, o pravom ljetu možemo samo sanjati. Dobro, možda netko i ne voli kada je onako baš vruće, ali prošle godine mnogi od nas smo se već kupali u gumenjacima (prevedi bazeni za dvorište i one koji si baš more ne mogu priuštiti). Već nekoliko dana vrijeme je dosta sparno, a i mnogi naši sugrađani se žale kako im se spava i nisu baš orni za nekakav pretjerani posao. Možda je to sve posljedica od one dugotrajne korona karantene koja nas je sve skupa dosta zaustavila, blokirala, a u konačnici i lagano uspavala.

Kako je to jučer izgledalo pogledajte u ovom kratkom videu koji smo snimili iz sigurnosti (manje više) svoga doma. Nismo sigurni da li je za vrijeme ovog grmljavinskog nevremena tko ili što nastradao (nadamo se da nije), ali da nije bilo zabavno biti na otvorenom, sigurno ne.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=WhECNMkA778[/embedyt]

Vrijeme se u narednom vikendu baš i neće biti drugačije od onoga što smo proživjeli proteklih dana. Očekuju nas grmljavinski pljuskovi uz vjetar i nešto nižu temperaturu od 14 u jutarnjim satima do 20-tak celzija preko dana. Takvo vrijeme moglo bi potrajati sve tamo do četvrtka slijedeći tjedan uz ipak nešto višu dnevnu temperaturu.

Pročitajte još