13 ekipa sudjelovalo na Coca – Cola nogometnom kupu

U Našicama je u nedjelju, 14.6.2020. godine, održan Coca – cola nogometni kup koji se odigrava u sklopu Sportskih igara mladih. Na natjecanju je nastupilo ukupCo 13 ekipa, u dvije kategorije. Ove godine puno je ekipa pokazalo interes te se može reći da je ovo bio do sada najjači turnir ovog tipa jer je bilo ekipa, osim iz Našica i okolice, i iz okolnih mjesta županije.

Natjecanju su prisustvovali i partneri projekta: policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave Osječko – baranjske Darko Ćorković te Policijske postaje Našice Josip Salaj koji su, u sklopu preventivnog projekta „Budi navijač, a ne razbijač“, dijelili edukativne letke posjetiteljima, među kojima je bilo najviše roditelja djece koja su sudjelovali na malonogometnom kupu. Cilj ovakvog projekta je sve sudionike sportskih događaja senzibilizirati o problemima i posljedicama nereda i nesportskog ponašanja na nogometnim utakmicama, a dok se putem edukativnog letka i drugih materijala željelo ukazati na potrebu navijanja bez vrijeđanja, nasilja i uništavanja. Natjecanje je došao pogledati i Vanja Prošić, član IO sportske zajednice grada, ali i Osječko – baranjske županije.

U samoj organizaciji i vođenju sudjelovali su i članovi Udruge ‘’Prijateljstvo’’ te njezin predstavnik Alen Dado, kao volonter iz Bizovca je stigao Luka Barbarić, suci su bili: Hrvoje Poljaković te Danijel Molnar, dok je koordinator Coca – Cola kupa za našičku regiju bio Mario Gajski.

 

U kategoriji 2005. i mlađe nastupilo je ukupno 6 ekipa, a pobjednička ekipa bila je ŠN Unimag 2 koja je u finalu pobijedila ekipu NK Vihor rezultatom 4:0.


Rezultati:

  • ŠN Unimag 1 – ŠN Unimag 2 0:5
  • Sloga – Young boys 1:3
  • ŠN Unimag 2 – Staničari 2:2 (3:2)
  • Young boys – NK Vihor 0:1

Finale:

ŠN Unimag 2 – NK Vihor 4:0

U kategoriji 2002. i mlađe nastupilo je ukupno 7 ekipa, a pobjednik je bila ekipa Jedinstveni koja je u finalu pobijedila Sokijeve pokemone prilikom udaraca sa 6 metara.

 

Rezultati:

  • ŠN Unimag – Jedinstveni 1:5
  • Privacy16policy – RK Splinterovci 0:0 (3:2)
  • Sokijevi pokemoni – Vugori 0:0 (3:2)
  • Jedinstveni – RK Splinterovci 0:0 (3:2)
  • Sokijevi pokemoni – Rumpumplirane Rumpumpuplice 1:0

Finale:

Jedinstveni – Sokijevi pokemoni 1:1 (3:2)

Natjecanje je prošlo u sportskom i Fair – play ozračju te dvjema ekipama iz svake kategorije, koje su se plasirale dalje, želimo uspješan nastavak natjecanja na županijskoj razini.

[fts_facebook type=album_photos id=175909019125252 posts=20 title=no title_align=left description=no words=45 popup=yes album_id=2921709571211836 image_width=200px image_height=200px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]

Pročitajte još