11. Božićni malonogometni turnir Našice – Pobjednik CB Izzy !

Bozicni1a

* Najbolja veteranska ekipa je Kamenolom Gradac, kod mladih Tomica i prijatelji (kadeti), Blažević interijeri (pioniri), Hypo limač Sport cafe (početnici) i Certissa Đakovo (limači)

 

* Najbolji igrači su senior Dino Siber (CB Izzy), veteran Darko Marunica (Kamenolom Gradac), kadet Marin Vratković (Tomica i prijatelji), pionir Mario Šubarić (Blažević interijeri), početnik Marin Kuzminski (Hypo limač Sport cafe) i limač Leon Kopljar (ŠN klesarstvo Kljajić)   

Bozicni3a

Završni (sedamnaesti) dan Božićnog malonogometnog turnira počeo je utakmicom za treće mjesto između početnika ŠN Fešk Aloha – Pec. Nakon što su u regularnom dijelu (1:1) bili poravnati, na penale (3:1) je bolji bio Pec. Za prvo mjesto igrali su Dream team – Hypo limač Sport cafe, pobijedio je (7:3) Hypo limač Sport cafe.  Kod pionira za broncu ŠN Fešk Feraplast je bila bolja (5:1) od Naška. U finalu te dobne skupine Blažević interijeri su iznenađujuće lako (3:0) dobili Nogometna akademija Krpan/Babić. U najstarijoj kategoriji kadeta za treće mjesto Fast food Prelo je (2:1) dobilo ŠN Fešk auto Vukoja. Finale Đabalebaroši i Tomica i prijatelji završili su poravnati (1:1). Na penale su bolji (4:3) bili Tomica i prijatelji.

           Bozicni4a

Športska odličja najboljima je uručio predsjednik Športske zajednice Josip Pavlus. U svakoj od kategorija proglašeni su najbolji igrač, vratar i strijelac. Kod limača, koji su svoje natjecanje završili ranije (prva Certissa Đakovo), najboljim igračem proglašen je Leon Kopljar, vratar je Mateo Knežević (obojica ŠN Fešk klesarstvo Kljajić) dok su najbolji strijelci Noa Koljenik(Našk) i Mislav Vidaković(Certissa Đakovo) s po 3 pogotka. Kod početnika najbolji igrač je Marin Kuzminski, vratar Hrvoje Stranput a Toni Fruk (7) najbolji strijelac (svi Hypo Limač Sport cafe). U kategoriji pionira najbolji igrač je Mario Šubarić (Blažević interijeri), Matej Hećimović (Nogometna akademija (Krpan/Babić) najbolji je vratar a Zvonimir Špoljarić (ŠN Fešk Feraplast) najbolji strijelac (5). Marin Vratković (Tomica i prijatelji) najbolji je kadet, Marko Kovač (Đabalebaroši) vratar i Marko Runje (NK Đurđenovac) sa šest pogodaka najbolji strijelac. 

blaz

 

Bozicni2a

Kod veterana za treće mjesto igrali su UDD Sport cafe – Policija u zajednici. Predvođena odličnim Išasegijem (peterostruki strijelac) pobijedila (5:1) je Policija u zajednici. Počasni za UDD Sport cafe postigao je Jurčević. U finalu vrlo dobru utakmicu odigrali su Miagro ribnjak i Kamenolom Gradac (1:2). Poveo je Miagro (Ježić) ali je Labak prvo poravnao a zatim donio Kamenu donio titulu. Najboljim igračem proglašen je Darko Marunica, vratar je Ivica Knežević (obojica Kamenolom Gradac) dok je Ivan Sertić (UDD Sport cafe) sa 9 pogodaka najbolji strijelac. Prve tri ekipe su svoje novčane nagrade (3.500,00) kuna donirale obitelji Knežević iz Našičkog Novog Sela za liječenje malodobne kćerke. Osim toga ekipa UDD Sport cafe je prikupio dodatnih tisuću kuna dok se Športska zajednica, s istom namjenom, odrekla petsto kuna koliko je preostalo od kotizacije veterana. Hvale vrijedna gesta veterana i Športske zajednice.        

Bozicni5a

Za treće mjesto seniora igrali su Motičani CB Roko i CB V rajon pizzeria Milić. Iako deprimirani od nesretnog poraza u polufinalu (i bez ozlijeđenih Grnje, Pavičića, Antolović i Nospaka) Motičani su smogli snage i odigrali još jednu dobru (3:1) utakmicu. Pogotke su postigli D.Žigić, D. i P. Peršić za Motičinu a I.Pandžić za V rajon.

U Finalu koje je pratilo preko 1000 gedatelja Fast food Prelo i CB Izzy (0:2) „laganu“ dominaciju imao je CB Izzy. Pogocima Mihaljevića i Holjevca pobjednik je ekipa CB Izzy koja se „razigrala“ dolaskom Čavara hrvatskog reprezentativca u malom nogometu. Najboljim igračem kod seniora proglašen je Dino Siber (CB Izzy), Davor Šimara (Motičani CB Roko) najbolji je vratar dok je Danijel Stojanović (Đurdan City s 11 pogodaka najbolji strijelac.

Bozicni6a

Novčane nagrade seniorima i športska odličja uručili su našički gradonačelnik Krešimir Žagar i predsjednik  Gradskog vijeća Josip Miletić. Organizator Športska zajednica i sponzori vrijednom su tombolom (skuter, TV prijemnik, tablet….) nagradili gledatelje koji su turnir pratili od četvrtfinala do same završnice. Za kraj treba spomenuti i suce (Stjepan Konjetić, Zdravko Vidić, Domagoj Marinić, Nikola Dendis, Vlatko Jurešić, Domagoj Vidić) koji su vrlo dobro obavili svoj posao. 

{igallery id=500|cid=61|pid=1|type=random|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0} 

Pročitajte još