11. Božićni malonogometni turnir Našice – Mladi BC tim dao lekciju Guravcima !

nog1a

I jedanaestog dana Božićnog malonogometnog turnira bilo je dosta zanimljivosti. Kod mladih (97′) istaknuo se NK Đurđenovac (Runje 3, Crvenković, Špehar) visokom pobjedom protiv Satiranaikosa. U 2001′ godištu ŠN Fešk Aloha(Čiš 2) je teško pobijedila Adidas(Babaj), za razliku od Hypo limač Sport caffe (Fruk 2, Kaltenbaher, Radović), koji je lagano dobio Stipine sokolove. Najmlađi (2003) Našičani (Našk) i ŠN Fešk igrali su bez pogodaka, na penale dobili su Feričančani. 

Kod veterana Policija u zajednici je s(p)retno preko Prišća pobijedila Croatia Wels. Miagro Ribnjak „poigrao“ se s Ulicom jorgovana. Peroković(4), Kodrić(2) te Kunić i Bašić bili su strijelci za Miagro.

U seniorskoj konkurenciji Bujdini sinovi (F.Kuzminski, M.Kuzminski) su sve riješili u prvom poluvremenu. Pobijedili su No limit, za koje je pogodak postigao Miočević. Pecka d.o.o. je na krilima Skenderovića(3), Nikolića(2) i Pohižeka visoko pobijedila Yolo. Žestoko je bilo u srazu CB V Rajon pizzeria Milić i Motičani CB Roko. V rajon je dva puta(I.Pandžić 2) vodio ali su D.Peršić i Pavičić poravnali. U penalima precizniji su bili Motičani. Neizvjesnosti je bilo i u susretu Calsiopoli – CB Izzy. U zadnjoj minuti Calciopoliju je pobjedu donio Dražić. Za veliko iznenađenje pobrinuo se mladi BC tim. Visoko(Kraljik 2, Vučemilović 2, Orešković) je porazio iskusne Guravce, za koje igraju Torčić, Pinter, Stuparić, Horvatek…..           

 

Rezultati:

Mladi 97′ NK Đurđenovac – Satiranaikos 5:0; 2001′ ŠN Fešk Aloha – Adidas 2:1, Hypo limač Sport caffe – Stipini sokolovi 4:0; 2003′ Našk – ŠN Fešk Klesarstvo Kljajić 0:0(1:2);

 

 

Veterani Croatia Wels – Policija u zajednici 0:1, Ulica jorgovana – Miagro Ribnjak 0:8; Seniori Bujdini sinovi – No limit 2:1, Pecka d.o.o. Yolo 6:0, CB V rajon pizzeria Milić – Motičani CB Roko 2:2(4:5), Calciopoli – CB Izzy 1:0, Guravci – BC tim 0:5. 

 

POREDAK PO KATEGORIJAMA

 

Seniori:

U prvoj skupini poslije dva kola isti broj (3) bodova imaju BC tim, CB Izzy, Calciopoli i Guravci. Poslije prvog kola u drugoj skupini Džezeri i Đurdan City imaju 3 boda, CB Goldfinger i Duhovi Orahovica su bez boda. Ista je situacija i u trećoj skupini. Vode Fast food Prelo i Bujdini sinovi (3), No limit i CB Zeko i prijatelji su bez boda. U četvrtoj skupini poslije prvog kola Pecka ima 3 boda, Motičani CB Roko i CB V rajon pizzeria Milić 1, Yolo je bez boda. 

Veterani:

Skupina A vodi Kamenolom Gradac sa 7 bodova, UDD Sport cafe ima 6, Kod silosa Prelo 4, CB Pinokio Đurđenovac i A što da radim bez boda. U skupini B prvo mjesto drži Policija u zajednici sa 6 bodova, Miagro ribnjak i Grickavci imaju 4, Croatia Wels ima 2 dok su Veterani ulice jorgovana bez boda.

Mladi:

Kod mladih 2003 godište ŠN Fešk Klesarstvo Kljajić i Našk imaju po bod, Certissa Đakovo i Vihor Jelisavac još nisu igrali.

U kategoriji 2001. godište i mlađi prve skupine Hypo limač Sport cafe vodi sa šest bodova, Adidas i ŠK Fešk Aloha imaju 3, Stipini sokolovi su bez boda. Druga skupina je završila prvi dio. Dream team je prvi sa 6 bodova, Pec i Cesrtissa Đakovo imaju bod. Ekipa Pec je, zbog boljeg izvođenja penala, uz Dream team ušla u polufinale.

I u 1999. godištu i mlađi ima dvije skupine. U prvoj vode ŠN Fešk Feraplast sa 7 bodova, Nogometna akademija Krpan/Babić ima 4, NK Šipovac 3, NK Đurđenovac je bez boda. Našk i Blažević interijeri imaju po tri boda u drugoj skupini. Oboje su pobijedili Želju a u međusobnom susretu će odlučiti s koje će pozicije u polufinale.     

Najviše (11) ekipa ima u 1997. godištu i mlađi. Prva skupina je završila prvi dio. Đabalebaroši sa šest bodova i ŠN Fešk auto Vukoja (3) ušli su u četvrtfinale. Zoljan je bez boda. U drugoj skupini vodi Tomica iprijatelji (6), NK Đurđenovac, CB Prestige (3) dok je Satiranaikos bez boda. Fast food Prelo sa 6 bodova vodi u trećoj, Kamen Štimac ima 3, CB Galaksi i Bili tići su bez boda.

{igallery id=5103|cid=53|pid=1|type=random|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0}

Pročitajte još