1 000 kg jabuka za potrebite u Socki

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEUdruga voćara i vinogradara Našice uručila je danas vrijednu donaciju od gotovo 1 000 kilograma jabuka našičkoj Socijalnoj samoposluzi. Ova bogata donacija obogatit će pakete koje će u ovo predblagdansko vrijeme djelatnici i volonteri Socke dostaviti svojim korisnicima.

Predsjednik Udruge Darko Cerovski izjavio je kako je ova donacija mali znak pažnje za 120 obitelji Socijalne samoposluge u vrijeme kada im je to najpotrebnije.

“Vrijeme blagdana je vrijeme darivanja pa se tako i naša Udruga odlučila pomoći onima u potrebi te donirati jednu lijepu količinu naših proizvoda. Radi se o skoro 1 000 kilograma jabuka našeg člana Udruge, gospodina Đure Kadića.” – izjavio je predsjednik Cerovski.

Zamjenica u Socijalnoj samoposluzi, Natalija Barišić Novačić izjavila je kako su osim ove velike donacije jabuka, primili i obilnu donaciju sugrađana koji su se odazvali na akciju Adventskog kalendara. Zahvalila se od srca Udruzi voćara i vinogradara Našice kao i svim sugrađanima donatorima što misle na sve ljude u potrebi.

Pročitajte još

Učitavanje...