Završen očevid prometne nesreće s poginulom osobom

Jučer, oko 13,10 sati PU osječko – baranjska je zaprimila dojavu da se između Antunovca i Tenje u odvodnom kanalu nalazi vozilo u kojem je osoba koja ne daje znakove života. Očevidom na mjestu prometne nesreće, koji su obavili policijski službenici Postaje prometne policije Osijek, utvrđeno je da je do nje došlo na način da je 42-godišnji vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sletio s kolnika u odvodni kanal. Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao. Tijelo vozača je po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju. Na mjesto događaja izašla je zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Osijeka, koja je obavljanje očevida prepustila policiji. Slijedi daljnji rad kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

Traže se očevici

U vremenu od 26. do 27. travnja do 13,10 sati između Antunovca i Tenje dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao osobni automobil marke „Opel Astra“, na način da je vozač navedenog vozila sletio s kolnika u odvodni kanal. U cilju rasvjetljavanja događaja policija moli očevice prometne nesreće da se osobno jave u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112.

Događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala dok je u ostalih pet prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Po dvije prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek i PP Belišće te po jedna na području PP Đakovo i PP Našice.

Pročitajte još