Zatečen za upravljačem automobila s 2,23 promila

Kako doznajemo PU osječko – baranjske na području ove Policijske uprave jučer su u nadzoru prometa evidentirana tri vozača (jedan osobnog automobila i dva bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 23,20 sati u Kolodvorskoj ulici u Osijeku, kada je u nadzoru prometa zatečen 49-godišnjak iz Osijeka, koji je upravljao osobnim automobilom s 2,23 promila alkohola u krvi. Za navedeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest bodova.

Događaji u prometu

Na području Policijske uprave osječko – baranjske jučer je evidentirano pet prometnih nesreća, od kojih su u dvije nesreće ozlijeđene dvije osobe. Jedna osoba zadobila je teške i jedna lakše ozljede, dok je u tri prometne nesreće nastupila samo materijalna šteta. Po jedna prometna nesreća dogodila se na područjima nadležnosti Postaje prometne policije Osijek, PP Beli Manastir, PP Donji Miholjac, PP Belišće i PP Našice.

Pročitajte još