Zapalilo se potkrovlje kuće – Nastala šteta procjenjuje se na 70 000 kuna

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 24. rujna, u Šodolovcima, uslijed isijavanja topline dimovodne cijevi na drvenu konstrukciju krovišta, zapalilo se potkrovlje kuće. U požaru je opožareno potkrovlje i tri prostorije kuće sa svim stvarima. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Vlasniku, 41-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta oko 70 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće o događaju.

Ukrao medijski uređaj

U vremenu od 24. lipnja do 30. srpnja ove godine, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz ureda tvrtke ukrao medijski uređaj. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka i Belog Manastira dogodile su se po dvije prometne nesreće, a na području Belišća i Đakova po jedna prometna nesreća.

Pročitajte još