Više od 20 godina rada Autoškole „Cilj“ Đurđenovac

Autoškola „Cilj“ Đurđenovac osnovana je 2003. godine. Dugogodišnje iskustvo jamstvo su kvalitetnog i temeljitog osposobljavanja kandidata za vozače. Danas je nezamislivo biti bez vozačke dozvole, bilo da vam je potrebna poslovno ili u privatne svrhe. Vozačka dozvola je velika sloboda ali i velika odgovornost. Djelatnici Autoškole Cilj su toga itekako svjesni, s vama su već više od 20 godina i trude se da vam put do vozačke dozvole prolazi što manje stresno i da što lakše savladate potrebno znanje.

Uvijek u trendu, najsuvremeniji vozni park, posebna pozornost na sigurnosti, iskustvo i dugogodišnja stručna znanja uz prijateljsku atmosferu opisuju upravo Autoškolu Cilj u Đurđenovcu.

Edukacija i sigurnost mladih vozača su od životne važnosti

Djelatnici Autoškole Cilj se kod polaganja vozačkog ispita maksimalno pobrinu da svaki kandidat ima u potpunosti individualni pristup te se maksimalno prilagode željama, mogućnostima te sposobnostima svakog kandidata. kako bi lako i brzo usvojili teoretski i praktični dio upravljanja motornim vozilom.

Dugogodišnji kvalificirani instruktori s najvećim iskustvom na ovom području razvili su i posebne tehnike pripreme kandidata kako bi smanjili tremu prije samog polaganja vozačkog ispita. Razlozi dobre prolaznosti su prije svega kvaliteta te dugogodišnje iskustvo instruktora Autoškole „Cilj”, a upravo edukacija i sigurnost mladih vozača su od životne važnosti, pogotovo kada postanu aktivni sudionici u prometu.

Predavanja i vožnja po izboru kandidata

Predavanja se održavaju po izboru polaznika u prijepodnevnom ili poslijepodnevnom terminu. Plaćanje je omogućeno u više mjesečnih obroka, a upisi se vrše svakim radnim danom.

Također, Autoškola „Cilj” omogućuje i prilagođene kondicione satove za one koji imaju položen vozački ispit, ali zbog straha ili slično nisu dugo vozili. Tada instruktori aktivno pripremaju kandidate ponavljajući im prometna pravila te ih kroz vožnju motiviraju i osnažuju u osamostaljivanju prilikom upravljanja motornim vozilima.

U Autoškolu Cilj možete se lako upisati. Potrebno je da imate 17 godina i 6 mjeseci te da donesete liječničku potvrdu i krećete na put do vozačke dozvole. S obzirom na cijenu i kvalitetu, ova Autoškola nudi najbolji odabir.

Kontakti Autoškole „Cilj” Đurđenovac:

031/602-450

098/929-7242

Email: auto.skola-cilj@inet .hr

Pročitajte još