Veliki uspjeh našičkih biciklista na početku Slavonske brdsko-biciklističke lige

Tijekom vikenda je započela 14. sezona Slavonske brdsko – biciklističke lige, a prvo se kolo vozilo u Osijeku na Kopici. Rekordan broj prijavljenih, oko 130, govori da su svi jedva dočekali početak sezone, a osim iz Slavonije i šireg dijela Hrvatske, bilo je vozača iz BIH, Mađarske i Srbije. Iako je utrka bila bez uspona, glavna karakteristika ove staze je da je tehnički vrlo zahtjevna, vijugava s bezbrojnim promjenama smjera s nekim novim dijelovima te dva malo veća skoka.

Konkurencija nikad nije bila jača. Za BK Našice vozilo je 8 vozača od kojih je najuspješniji bio Antun Umiljanović u kategoriji Master A. Antun je osvojio prvo mjesto od 13 vozača. U najbrojnijoj kategoriji Master B, od 19 vozača, Marko Ljevar završava na 3. mjestu, a Ivan Adžić na 9. mjestu.

Sljedeći je biciklistički maraton XCM Slatina

U prestižnoj kategoriji Elite, dobro su se snašli Matija Zubaj i Mislav Ciboci koji su završili na 6. i 7. mjestu od 13 vozača. U kategoriji Master C, Duško Marić završava na 9. mjestu.  Šećer na kraju – kategorije Žene, Biljana Milić i Jasmina Bićanić osvajaju 6. i 7. mjesto. Sljedeća utrka je 22.04. u Slatini, biciklistički maraton XCM Slatina.

Pročitajte još