Veliki uspjeh DVD-a Vukojevci na natjecanjima u Brestovcu i Beravcima

 

U subotu, 29. lipnja 2024. godine, Dobrovoljno vatrogasno društvo Vukojevci ostvarilo je veliki uspjeh na natjecanjima s djecom i mladeži u dvije različite županije, osvojivši prva mjesta.

Prvo mjesto za podmladak ženski u Brestovcu

U jutarnjim satima, ekipa ženskog podmlatka nastupila je na 3. vatrogasnom Kupu Općine Brestovac, Požeško – slavonska županija, i osvojila prvo mjesto. Natjecanje je bilo posebno izazovno jer su se natjecateljice prvi put susrele s novim brentačama. Unatoč početnom iznenađenju, djevojke su uspjele odraditi dvije najbolje i najbrže vježbe, čime je njihov uspjeh još značajniji. „Zahvaljujemo se DVD Brestovac i organizatorici natjecanja Luciji na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji.” – poručuju iz DVD-a Vukojevci.

Mladež muška trijumfirala u Beravcima

Poslijepodne je ekipa mladeži muške nastupila na 24. Memorijalnom kupu „Franjo Divić” u Beravcima, Brodsko – posavska županija, i također osvojila prvo mjesto. Dečki su briljirali s dvije vježbe bez greške i najbržim vremenom. Osim odličnih rezultata, članove DVD-a Vukojevci posebno veseli pristup i ponašanje njihovih članova koji na najbolji način predstavljaju svoje mjesto i Grad Našice diljem Hrvatske. „Kada osvojiš Beravce i Novu Gradišku znaš da vrijediš, a mi smo ih ove godine oboje osvojili. Zahvaljujemo se domaćinu na pozivu i odličnoj organizaciji te pohvaljujemo sudce na odlično obavljenom poslu.” – navode iz DVD-a Vukojevci. Ovaj dvostruki uspjeh potvrđuje kvalitetu i predanost vukojevačkih vatrogasaca te njihov značaj u vatrogasnoj zajednici.

Izvor: DVD Vukojevci

Pročitajte još