Veliki Ultra white sensation party

party1a

Nakon nogometnog groznice u Brazilu vrijeme je za nešto vruće i mokro na našim belišćanskim bazenima. Veliki Ultra white sensation party priprema se u petak.

Ekipa priprema ultra jak razglas i rasvjetu, a kako je dress code “WHITE”, svi partyaneri će svojim dolaskom napraviti “ultra white sensation party”.

Da prijeđemo na stvar, vruće plesačice na vodi pobrinuti će se za podizanje atmosfere, a brojne hostese da ne ostanete žedni.

Specijalni DJ gost je popularni energični house DJ iz Zenice Fedja Knajdl koji će vas voditi putevima vrhunskog house zvuka, a društvo će mu praviti DJ Ismar Vehabović.

{youtube}znx7JHh7Kfw{/youtube}

party2a

Ulaz je besplatan!

Jedan od najboljih BiH DJ-eva Fedja Knajdl, u protekle dvije godine broji preko stotinu nastupa, vrteći rame uz rame s mnogim domaćim a i internacionalnim DJ-ima, od kojih ćemo izdvojiti Stereo MC, Global DJ-s, Dave Mothersole, Marshall Jefferson, Ivan Komlinovic, Rob Phorex, Jean Mary K, Misjah, La Di Da, Virgin Helena, Kazu Kimura, Timika, Marco Lenzi, Bizzy, Petar Dundov, Marko Nastic, Pero Fullhouse, Babylon Fish, Mili Sefic.

Očekujte plesne ljetne ritmove uz puno energične house glazbe.

Facebook event

Medijski pokriva: Valpovo-online.tk, nasice.com

Pročitajte još